Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Šokující zvrat: Hvězdní tenisté se pár týdnů po nečekaném rozchodu zasnoubili!

Autor: ČTK, red

Hvězdný tenisový pár Elina Svitolinová (26) a Gaël Monfils (34) ohlásil zasnoubení. Stalo se tak jen šest týdnů poté, co úspěšná dvojice oznámila, že si musí dát pauzu. V sobotu nečekaně informovali na sociálních sítích o chystaném sňatku.

"Řekla ANO. Madame MONFILS," napsal čtrnáctý hráč světového žebříčku ke společné fotografii na instagramu, na němž má Svitolinová zásnubní prsten.

Momentky ze stejného místa v romantické scenérii se zasněženými horskými vrcholky v pozadí zveřejnila i světová pětka Svitolinová, jež připsala: "ANO!!! Začátek naší věčnosti." Oba ke svým příspěvkům přidali i hashtag "Červenec 2021". Veselka se tak bude konat již za pouhého čtvrt roku.

Slavní tenisté tvoří pár od roku 2018. Nyní je tedy čeká plánování zřejmě největšího okamžiku jejich životů. Svou lásku stvrdí slibem i přes nedávný rozchod. Po únorovém Australian Open v oficiálním prohlášení uvedli, že potřebují ve vztahu pauzu. O šest týdnů později je ale vše jinak. Své fanoušky nyní potěšili oznámením o zasnoubení.

Slavný tenisový pár se zasnoubil.
Slavný tenisový pár se zasnoubil.