Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující vysvětlení dopingu od krásné tenistky: Za vše může sex!

Autor: ptr

Tak taková varianta asi dopingové komisaře nenapadla. Ukrajinská tenistka Dajana Jastremská (21) vymyslela opravdu netradiční výmluvu, jak se jí do těla dostal zakázaný mesterolon. Za pozitivní test prý může sex s jejím partnerem!

Problémy mladé krásky začaly vloni v listopadu. Tehdy komisaři při rutinní zkoušce odhalili v jejím těle tuto zakázanou látku. Koncem roku pak byl potvrzen i trest dočasné suspendace s účinností od 7. ledna 2021.

„V moči mi našli velmi nízké hodnoty mesterolonu. Vzhledem k nízké koncentraci jsem dostala vědecké potvrzení, že pozitivní výsledek mohl vzniknout kontaminací od druhé osoby. Navíc tuto látku využívají především muži jako lék a ženám se pro škodlivé účinky nedoporučuje,“ uvedla na svou obranu Dajana.

Následně přišla s obhajobou, že jí zakázanou látkou kontaminoval přítel během sexu. To by se zdálo jako zajímavá a zřejmě i možná varianta. Má však jeden zásadní háček. Její partner vypovídal před komisí a popřel, že by někdy léky obsahující mesterolon užíval. Tím podrazil příběh své milé a její trest tak stále trvá.

Sličná blondýnka ale nezahálí ani během nucené pauzy. Věnuje se své hudební kariéře, spolupracuje se sponzory a zásobuje své fanoušky svůdnými fotografiemi.

Ukrajinská tenisová kráska Dajana Jastremská
Ukrajinská tenisová kráska Dajana Jastremská