Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Foto, které rozdělilo fanoušky: Olympijská šampionka kojí ve stojce!

Autor: ptr

Tak tohle se vážně jen tak nevidí. Australská snowboardistka Torah Brightová (34) plní mateřské povinnosti opravdu netradičně. Na internetu se pochlubila šokující fotkou, kdy své dítko kojila při krkolomné pozici ve stojce

Její desetiměsíční syn Flow měl vskutku zajímavý zážitek.Je sice otázkou, co matku inspirovalo ke ztřeštěnému nápadu, každopádně tím vzbudila obrovskou vlnu ohlasů. Snímek zveřejnila na Den matek a chtěla tím vyjádřit podporu všem matkám, které se cítí nedoceněny.

Spousta lidí však byla pobouřena provokativním vyzněním. Zdálo se jim, že se olympionička snaží jen upoutat pozornost. „Čtení některých komentářů mě dělá smutnou,“ vyjádřila se snowboardistka, která se jen údajně snažila oslavit svůj první Den matek. Příště už si zřejmě podobný nápad odpustí.

Brightová je jednou z nejúspěšnějších sportovkyň Austrálie. Vyhrála zlatou medaili na olympijských hrách v kanadském Vancouveru v roce 2010 a získala stříbrnou v ruském Soči o čtyři roky později. Obou úspěchů dosáhla v disciplíně »halfpipe«. Je také dvojnásobnou šampionkou populárních X Games.

Touto fotkou pobouřila snowboardová šampionka Torah Brightová veřejnost.
Touto fotkou pobouřila snowboardová šampionka Torah Brightová veřejnost.