Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotbalistka trpí kvůli pornu: Dva roky úzkosti a hanby. Padají žaloby!

Autor: ris

Krásná, odvázaná, jenže… Bývalá nespoutaná fotbalová hvězda slavného Celtiku Glasgow Leigh Nicolová (25) si před sedmi lety natáčela erotická dobrodružství na mobil. A co čert nechtěl, její soukromé aktivity se dostaly na internet. Na duši ji to ranilo tak, že před dvěma lety zrušila všechny svoje sociální kanály. „Jsem oběť,“ vzkázala v rozsáhlém prohlášení a zbrojí proti jednomu z nejsledovanějších porno portálů.

„Podali jsme žaloby na americké soudy jménem vícero obětí, které utrpěly újmu při zveřejnění, odcizení a sdílení intimních videí na webu PornHub, a to bez jejich souhlasu,“ uvedla nynější hráčka Crystal Palace a bývalá skotská reprezentantka.

Profláknuté video mělo zásadní vliv na její psychickou kondici. „Jsem jednou z obětí. Zničilo mi to život, zabilo mou osobnost a přineslo dva roky hanby, deprese a úzkosti a strašlivých myšlenek,“ svěřila se po nemilé zkušenosti. Má obavy, že v souvislosti s lehtivými sekvencemi jí nikdo nebude chtít za manželku.

Portál pro dospělé obviňuje z nekalé hry. „Usnadňuje zneužívání a trápení obětí a zvyšuje riziko deprese, úzkosti, ostudy, které vedou až k sebevraždám,“ tvrdí Nicolová. „Poskytují prostor pro kriminální činy příšer a duševně nemocných lidí. Musejí převzít odpovědnost za významnou roli, kterou hrají při ničení rodin, vztahů, přátelství…“

Cítí potřebu se do boje aktivně zapojit. „Pro mě a ostatní přeživší to je boj o lepší budoucnost. Dlužíme si vzájemnou úctu,“ dodala.

Leigh Nicolová má po zveřejnění intimních videí zničený život
Leigh Nicolová má po zveřejnění intimních videí zničený život