Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čajánkova miss promluvila: Žádné manželství jsem nerozvrátila!

Autor: ptr

Jejich vztah okolí šokoval. Miss z roku 2017 Michaela Habáňová (25) totiž nabalila o dvacet let staršího hokejistu Petra Čajánka (45). Otec tří dětí, který byl téměř dvě dekády ženatý s exmanželkou Kateřinou, tak po konci hokejové kariéry mění i osobní život. Krásná Míša se však dušuje, že žádné manželství nerozvrátila.

Jak se to celé opravdu seběhlo, vědí nejspíše jen přímo aktéři. Jisté ovšem je, že nejkrásnější dívka České republiky pro rok 2017 je aktuálně po boku trojnásobného mistra světa šťastná. Ke spekulacím, že zavinila konec manželství své nové lásky, poskytla jen krátké stanovisko. „Jediné, co k tomu chci říct je, že jsem nebyla důvodem rozvodu, žádné manželství jsem nerozvrátila. Více se k tomu nechci vyjadřovat," řekla pro server Super.cz Habáňová.

Půvabná brunetka údajně tak dlouho chodila hlídat Petrovi a Kateřině děti, až se do slavného hokejisty zamilovala. Dříve totiž randila s Čajánkovým synovcem Janem Káňou, který je také úspěšným extraligovým hokejistou. Svého strýce dokonce potkal v památném finále extraligy Zlína s brněnskou Kometou v roce 2014, kde získal Čajánek svůj jediný tuzemský titul.

Miss Michaela Habáňová je aktuální láskou Petra Čajánka.
Miss Michaela Habáňová je aktuální láskou Petra Čajánka.