Michal Koštuřík
8. března 2021 • 11:25

Šok ve Zlíně! Mužstvo bude trénovat Čajánek. Jak má vše fungovat?

Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další šampion na extraligovou střídačku! V režimu přísného utajení se ve Zlíně „peče“ nástup trojnásobného mistra světa Petra Čajánka (45). Podle důvěryhodného zdroje iSport Premium má v příští sezoně vést Berany jako kouč společně s parťákem, který vlastní licenci A a bude oficiálně veden jako hlavní. K ruce budou mít asistenta Martina Hamrlíka, který dosud vedl mužstvo s Robertem Svobodou. Všechny detaily najdete v zamčené části článku.



Je to šok. Petr Čajánek u áčka? S tím se vůbec nepočítalo. Bývalý skvělý útočník v klubu dosud fungoval jako „skills kouč“ a asistent manažera mládeže. Ve výchově viděl své hlavní poslání. Seniorský hokej sledoval na dálku, na zápasy chodil výjimečně. To se prý změní. Brzy má být přímo zodpovědný za to, aby Zlín v příštím ročníku nesestoupil. „Zapojuje se i do hledání posil,“ tvrdí zdroj. Důkazem budiž oslovení odchovanců Petra Holíka a Petra Zámorského, současných hvězd Komety.

Po předposledním místě a neúčasti v play off se v klubu všichni postavili na špičky. Řeší se, co dál. Společnost PSG jako titulární sponzor se chystá na

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
2
Finále
Články odjinud


Články odjinud