Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pyšní rodiče Limberští: 1.narozeniny v růžovém království!

Autor: ptr

Tak takovou oslavu jen tak někdo nemá. Malá Lilien Limberská si své první narozeniny musela náramně užít. Starostliví rodiče jí přichystali párty, jakou by si přála každá slečna pod sluncem. Domácnost bývalého reprezentačního obránce Davida Limberského (37) a jeho sličné ženy Lenky (37) se proměnila na doslova růžové království.

Plzeňská legenda dopřála své roztomilé dcerunce opravdu skvostnou oslavu prvního roku života. Malá Lili si asi nebude vše příliš pamatovat, ale úsměv na její tváři nikdy nezapomenou šťastní a hrdí rodiče. Jen kdyby ten čas tak neletěl. „Tak a teď zkus růst pomaleji beruško,“ byla největší prosba maminky. Ale čas se zastavit nedá.

Dřív než se rodiče nadějí, tak už budou mít pomalu slečnu na vdávání. Vždyť už na oslavě jí ve fajnovém fáru povozil statný junák od maminčiny kamarádky. Děvčátko neztrácí čas a už od útlého věku má vše krásně nalajnované. Teď už můžou David s Lenkou jen čekat. Ještě je ale pár oslav čeká, než z roztomilé slečinky Lili vyroste skutečně žena.

Kouzelná oslava prvních narozenin Lilien Limberské.
Kouzelná oslava prvních narozenin Lilien Limberské.