Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexy finalistky US Open ohromily módou. Extravagantní Ósakaová i Serena jako plameňák!

Autor: ris

Po posledním grandslamu sezony je na čase, aby se hvězdy tenisového nebe na chvíli oprostily od několikatýdenního stresu. A tak se některé z nich hodily do gala a v New Yorku vyrazily na slavnostní zahájení výstavy „Lexikon americké módy“ v Metropolitním muzeu umění.

K vidění byly výtvoiry decentní i extravagantnější. Jeden takový zvolila čerstvá grandslamová šampionka Emma Raducanuová. Status nové superstar si na červeném koberci užívala v ohromujících černobílých monochromatických šatech z aktuální kolekce s vykrojeným pasem zdobeným perlovým páskem z kolekce Chanel Resort 2022. Úchvatný model doplnila botami s patentkou a diamantovými náušnicemi od Tiffany & Company.

To její soupeřka z finále US Open Leylah Fernandezová z Kanady zvolila podstatně uhlazenější model z dílny slavné návrhářky Caroliny Herrerové, doplněn o střapaté »psaníčko«. Z té krásny přecházel zrak! „Čerstvá pocta půvabu, zábavě a neuctivosti z počátku 80. let 20. století a na oslavu našich čtyřicetin,“ charakterizovala módní značka výtvory z aktuální kolekce.

Spoluhostitelka „Met Gala“ Noami Ósakaová oblékla šaty o pastelových barvách od Louise Vuittona. Snad ještě více než oblečením zaujala svým propracovaným účesem, který má připomínat její haitsko-japonský původ.  

Do mimořádně odvážného modelu se navlékla legendární Serena Williamsová . V kostýmu od Gucciho s péřovým kabátem vypadala trošku jako plameňák v pražské zoo.  No, manžel Alex Ohanian na ni mohl i tak nechat oči. To Serenina starší sestřička Venus přišla sama, avšak červenými šaty bez ramínek s volánky a dlouhou vlečkou od dvaačtyřicetiletého módního návrháře Prabala Gurungy všem vyrazila dech.

A aplaus sklidila také ruská fešanda Maria Šarapovová „Hořčice, ale šik,“ okomentovala model od jedné z momentálně nejžádanějších návrhářek světa Gabriely Hearstové.

Finalistka letošního finále US Open Leylah Fernandezová se zúčastnila slavnostního zahájení výstavy „Lexikon americké módy“ v Metorpolitním muzeu umění v New Yorku
Finalistka letošního finále US Open Leylah Fernandezová se zúčastnila slavnostního zahájení výstavy „Lexikon americké módy“ v Metorpolitním muzeu umění v New Yorku