Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Abraham má zase důvod k radosti: S krásnou Hankou čekají dvojčata!

Autor: sm

Závodící velikán Valentino Rossi (42) nebude jediný, kdo brzy místo motorky bude tlačit kočárek. Šťastnou novinu nyní oznámil také český jezdec Karel Abraham (31), který se svou partnerkou Hanou Vágnerovou (27) brzy přivítá svého prvního potomka. A ne jednoho, na rozdíl od bývalého kolegy bude potřebovat vozítko s místem pro dva…

Karel Abraham sice neodešel z MotoGP tak, jak by si každý závodník představoval, ale kromě času mu na hořkost pomůže zapomenout také nová role. S partnerkou Hankou totiž čekají dvojčata, což prý není zas takové překvapení. „Máma mě tím strašila celý život, mám ještě mladší sestru, tak čekala, která z nás to bude,“ svěřila se Hanka pro Super.cz.  Po prvotním šoku ale přišla radost.

Někdo by tak možná čekal, že Abraham teď s rychlými stroji trochu poleví. Podle jeho slov ale nic takového není na pořadu dne. „Už proběhla zmínka o něčem, ale řekl jsem, že se nebude nic měnit. Uvidíme, jaké to bude, ale myslím si, že ve svém životním stylu, co se týče motorek, nepolevím. Přece jenom dělal jsem to celý život a pořád mě to moc baví," vysvětlil rodák z Brna pro Nova Sport. Otázkou tedy zůstává, jestli děti později nebudou chtít jít ve šlépějích svého tatínka.

Karel Abraham se nyní dočká nové životní role: S přítelkyní Hanou Vágnerovou čekají dvojčata
Karel Abraham se nyní dočká nové životní role: S přítelkyní Hanou Vágnerovou čekají dvojčata

„Na rovinu vám řeknu, že bych spíš nechtěl. Ale na druhou stranu tím, že se kolem motorek stále pohybuju, tak se nabízí možnost, že si to budou chtít vyzkoušet. Začíná to všechno nevinně, ale pak začnete kupovat dětem motorku na menší závod, pak na větší a nakonec z toho bude mistrovství republiky a už není cesty zpět," smál se Abraham.