Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Zloději v bytě Cibulkové: První reakce okradené tenistky!

Autor: sm

Užívala si dovolené, zatímco jí v bytě řádili zloději. Tenistka Dominika Cibulková (32), která je jindy na sociálních sítích velice aktivní, se po nepříjemné události obrnila hradbou mlčení. Nakonec ji ale k reakci vyprovokoval jeden rýpavý komentář fanouška... 

Cibulková zrovna dávala na sociální sítě videa ze slunného Toskánska, zatímco v Bratislavě se schylovalo k loupeži v jejím domě. Nenechaví lapkové díky instagramovému účtu měli perfektní přehled o tom, kde se Dominika nachází a evidentně jim to přidalo na klidu poté, co do bytu vklouzli, pravděpodobně přes terasu.

Slovenská policie sice nechtěl upřesnit, jakou finanční škodu blondýnce zloději způsobili, nicméně podle informací Šport24.sk byl lup v hodnotě více než 133 tisíc eur, v přepočtu tedy téměř 3,5 milionu korun!

Samotná bývalá tenistka se k záležitosti dlouho nevyjadřovala a od vykradení bytu sdílela na sociálních sítích jen reklamní sdělení. Jedno takové patřilo kávové značce, kterou Cibulková na svém profilu prezentovala s vysmátým obličejem.

„Paní C. je vysmátá, tak to ti zloději mnoho škody neudělali,“ poznamenal pod video jeden z fanoušků.

„Neudělali,“ odepsala mu Dominika s vysmátým smajlíkem. Policie zatím po pachatelích pátrá. Nedávno uveřejnila video, ze kterého je patrné, jak klidní zloději při vykrádání bytu byli.

Šokující záběry z vykrádačky bytu Dominiky Cibulkové!
Video se připravuje ...
Slovenská policie zveřejnila také video z loupeže v bytě slovenské tenisové superstar Dominiky Cibulkové
Slovenská policie zveřejnila také video z loupeže v bytě slovenské tenisové superstar Dominiky Cibulkové