Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zvrat v případě vykradeného bytu Cibulkové: Otec nabízí 2,5 milionu za informace!

Autor: ptr

Víkendová vloupačka do bytu bývalé tenisové hvězdy Dominiky Cibulkové (32) vzbuzuje emoce i nadále. Naposledy si přisadil otec Milan Cibulka, který je přesvědčen, že jeho milovanou dceru podrazil někdo z jejích známých či kamarádů. Dokonce vypsal tučnou odměnu za informace vedoucí k odhalení komplice.

Loupež proběhla v sobotu večer. A díky tomu, jak zloději postupovali, je otec tenistky přesvědčen, že měli přesné informace od někoho, kdo byt Cibulkové dobře zná. Dostali se skrz okno u výtahu na střechu a odtud na terasu, kde se vlámali do luxusního bytu, který má dvě poschodí.

Kvůli takto komplikované cestě a tomu, jak postupovali v bytě, nabyl dojmu, že v tom musí být namočen někdo další. „Chtěl bych osobně potkat člověka, který se tváří jako kamarád Dominiky a udělá mojí dceři, která si vše vydřela, nikomu v životě nic neukradla, to, že dá tip zlodějům. Musel to být člověk, který už u Dominiky byl vícekrát a byl brán jako kamarád,“ prozradil Milan Cibulka pro Šport24.sk.

Podle informací zmíněného serveru vznikla tenistce škoda vyšší než tři miliony korun. Odcizeno bylo šestnáct luxusních kabelek. Otec Dominiky uvedl, že informátor musel dát tip na přesná místa, kde mají cennosti hledat, jinak by obrátili celý byt naruby. Své přesvědčení podpořil vypsáním odměny dva a půl milionu korun za informaci vedoucí k odhalení komplice.

Slovenská policie zveřejnila video z loupeže v bytě slovenské tenisové superstar Dominiky Cibulkové
Slovenská policie zveřejnila video z loupeže v bytě slovenské tenisové superstar Dominiky Cibulkové