Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílený rozvod hokejové hvězdy: Manželka předstírala těhotenství?!

Autor: ptr

Patřil k obávaným kanonýrům nejslavnější hokejové ligy světa, ale už nějaký čas plní titulní stránky především svými skandály. Kanadský hokejista Evander Kane (30) nyní opět vytáhl těžký kalibr. Manželku, se kterou se rozvádí, nařkl z předstírání těhotenství a požaduje její psychologické vyšetření.

Americký server TMZ.com přišel se exkluzivním odhalením. Podle dokumentů, které se jim dostaly do rukou, obvinil hokejista svou ex ze lži ohledně svého těhotenství. Anna prý o dítěti stále mluvil a dokonce na ní pozoroval rostoucí břicho. Nyní ale díky účtům za lékařskou péči zjistil, že Anna potratila již v červenci. Evander Annu obvinil, necelé měsíce předstírala a nosila „nějaké těhotenské bříško“, aby ho oklamala a způsobila mu duševní trauma.

Slavný hokejista se obává dopadu, jaký by to mohlo mít na jejich dceru, a proto žádá soud, aby zasáhl a svěřil mu jejich první dítě do péče. Zároveň požaduje, aby Anna podstoupila vyšetření a dokázala, že je psychicky stabilní.

Ta ve svých vlastních soudních dokumentech přiznala, že opravdu v červenci potratila. Zároveň uvedla, že Evandera ani soud o této skutečnosti neinformovala, ale popřela jakékoliv umělé těhotenské břicho. Dále prohlásila, že je psychicky stabilní a požaduje soudní zamítnutí všech manželových žádostí.

Dočasně byla dcera svěřena do péče otci a slyšení v této záležitosti je naplánováno na prosinec. Celý problém kdysi zamilované dvojice se táhne od července, kdy Anna podala žádost o rozvod. Od té doby se obě strany očerňují a snaží se toho druhého dehonestovat.

Kanadský hokejista Evander Kane se svou bývalou ženou Annou.
Kanadský hokejista Evander Kane se svou bývalou ženou Annou.