23. listopadu 2021 • 12:09

Forma v extralize: Dráb v Litvínově, polibek od Bubílkové i dno Sparty

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    Hokejová Tipsport extraliga má za sebou další hrací týden a deník Sport opět přichází s pravidelným Power rankingem všech patnácti týmů české nejvyšší soutěže. U úřadujícího mistra z Třince neustále dokazují, že jsou vepředu zkrátka ve všem, v Litvínově po příchodu Vladimíra Růžičko skončilo domlouvání a začalo plácání na zadek a v Liberci se cestou ze Slavíka stavil rapper Řezník. Více o formě v extralize s odlehčeným komentářem si přečtěte v článku iSport.cz. 

  • 1. Třinec

    +2

    Kdyby tady zítra chodil Ježíšek, smažil se kapr a rozdávaly dárky, nedivte se. V Třinci se nikdo nezbláznil. Je to jen důkaz, že tady jsou vepředu zkrátka ve všem. Nejen v tabulce, ale i v kalendáři.

  • 2. Kometa

    +9

    Buď je Jiří Kalous velmi slabý trenér, že si vyžádá majitele k sobě na lavičku. Nebo má velmi nízké sebevědomí. Nebo to bylo s žádostí jinak a tím pádem je Kometa velmi špatná ve vyprávění pohádek.

  • 3. Mountfield HK

    -2

    Jako soupeř máte jeden problém. Už neplatí, že kulový blesk Kevin Klíma se někde umotá sám a ve své rychlosti nezvládne zkrotit puk. Dva zápasy, čtyři góly? To i bývalý bombarďák Klíma senior jihne.

  • 4. Mladá Boleslav

    +3

    Titul krále simulantů dostává... Martin Ševc! Radek Smoleňák byl od něj zhruba metr daleko, on sebou škubnul, jako kdyby dostal pěstí. Na stará kolena odpíchnutý rittberger jak od Sabovčíka.

    Mladá Boleslav - Mountfield HK: Ševcova komická šipka. Vyloučený Smoleňák? Nakonec nikdo...
    Video se připravuje ...

  • 5. Plzeň

    +8

    „Hlavně jsem nechtěl prohrát s trenérem Holaněm.“ Tohle byla velká motivace brankáře Svobody proti Vítkovicím, vyšla, Plzeň vyhrála. A je jasné, že bývalému kouči vánoční SMS asi psát nebude.

    SESTŘIH: Plzeň - Vítkovice 3:2p. Dva body pro Indiány obstaral střelec Bulíř
    Video se připravuje ...

  • 6. Vítkovice

    +8

    Až zase Roman Polák bude působit dojmem, že hlavně nechce moc vyhrávat, nevěřte mu. Jeho virvál a odchod na trestnou? 2+2+2 = Bu, Bu, Bu, Bulíři! Tebe si budu pamatovat ještě dlouho.

  • 7. Litvínov

    -5

    Takže, broučci. Hodný trenér vám nevoněl? Tady máte drába! Nástup Vladimíra Růžičky je událostí ve všech směrech. Každopádně Országhovo domlouvání skončilo, teď se začíná plácat na zadek.

  • 8. Kladno

    +1

    Plnovous černý jak uhel je zpět. Ladislav Zikmund je znovu Rytířem a máme tip. Jakmile odejdete ze Sparty, kde nedostáváte moc líznout, přichází výkonnostní a bodová erupce. V Praze si budou drbat hlavu.

    Olomouc - Kladno: Plekanec vystihl Káňovu přihrávku a v oslabení připravil gól pro Zikmunda, 3:2
    Video se připravuje ...

  • 9. České Budějovice

    -3

    Dominik Hrachovina svůj parádní výkon proti Spartě shazoval, prý ho puky jen trefovaly. Co když jde o vedlejší efekt po vakcíně? Mikrovlnku nerozsvítíte, ale očkované tělo se mění v magnet na gumu!

    České Budějovice - Sparta: Neuvěřitelné! Řepík pohrdl odkrytou brankou a zametl puk pod Hrachovinu
    Video se připravuje ...

  • 10. Zlín

    +5

    „Když vítěz mává nám, tak jeho pocit po pátku už znám.“ A nebo: „Sbohem lásko, nech mě jít, spadnu a budu mít klid... “ Už vás někdy napadlo, že by se město mohlo jmenovat GottWalda?

    SESTŘIH: Zlín - Olomouc 3:2. Třetí výhru Beranů v sezoně vystřelil Gazda
    Video se připravuje ...

  • 11. Olomouc

    -6

    Rupnout ve Zlíně a pak porazit Kladno? Tak za tohle mají všichni Hanáci poukaz z Baťova města na jedny dřeváky, pusu od rejnoka v ZOO a polibek na čelo od rodačky Zuzany Bubílkové. Gratulujeme!

  • 12. Karlovy Vary

    -4

    Je pravděpodobné, že brankář Novotný odejde po sezoně jinam. Teď je marod. Až se dá do pohody, klub nesmí řešit kraviny a vyhrožovat, ať pokračuje, jinak ho nechá stát. Jestli Vary někdo může prosekat do play off, tak on.

  • 13. Pardubice

    -9

    Docela často z nich máte pocit, že říkají, jaká je čeká velká práce, a tím to i končí. Kutat body do dolu jezdí ve fešáckém obleku a cílem je se neušpinit. OK, to se daří. Jen náročný majitel asi nebude úplně spoko.

  • 14. Liberec

    -2

    Cestou ze Slavíka se rapper Řezník stavil v Liberci. A v kabině hráčům suše oznámil: „Váš hokej bere ženské 50 až 60 plus. U vás jsou šikovní progresivní hokejisté, ale v téhle šatně nesedí.“

  • 15. Sparta

    -5

    Je šlechetné pouštět hráče na repre. Ale při vašem losu? Při vaší krizi? Jestli to nevíte, trofej Matky Terezy se v extralize neuděluje. Za posledních 10 zápasů jste získali méně bodů než Zlín, to je dno.

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud