Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mrazivá slova MMA bojovníka (†35), který zahynul v Tatrách: Věděl, že se blíží konec?!

Autor: sm

Věděl, že se blíží jeho konec? Bývalá přítelkyně zesnulého MMA bojovníka Mateusze Lazowskiho (35) prozradila mrazivé gesto, které udělal sportovec krátce před tím, než v Tatrách tragicky zahynul. Ona sama nyní uctila jeho památku tím, že se vydala po stejných stopách, jaké byly jeho poslední...

„Před pár týdny mi Mati dal čelovku a termosku. Řekl mi: Olišo, teď je fakt potřebuješ. Jsi skutečný tulák,“ napsala bývalá partnerka Olivia na své sociální sítě. Je děsivé, jak moc pravdivá tato slova zesnulého MMA bojovníka byla. Jako kdyby věděl, jaký osud jej čeká. „Dnes jsem tyhle věci opravdu potřebovala. Udělala jsem něco, na co vím, že by byl on hrdý. Cítila jsem se být vedle něj opravdu blízko,“ popsala. Vydala se totiž na stejnou trasu, jakou urazil v osudný den také Mateusz.

Olivia dorazila až k místu, kde polský bijec vydechl naposledy, a zapálila tam za něj svíčku. „Opravdu jsem k tobě potřebovala být blíž. Děkuji, že jsi pomohl dvěma úžasným lidem, kteří teď stáli při mně a pomohli mi tohle uskutečnit. Je to jedna z nejstatečnějších věcí, které jsem v životě udělala. Realizovala jsem všechny ty nejšílenější nápady s ním. Teď u toho byl taky,“ popsala bývalá přítelkyně.

Jsem ráda, že se mi podařilo napravit a přenést se přes naše chyby. Lituji, že jsem nešla s ním. Podruhé jsi mi zlomil srdce, M., ale vždycky bude bít pro tebe,“ uzavřela Olivia.

Polský MMA bojovník zemřel v Tatrách během příprav na svůj další zápas. Podle všech informací se sportovec zřítil do rokle Mnichowy Żleb. Celou nehodu viděla skupina horolezců a patrně i jejich zásluhou dorazila na místo v krátkosti také horská služba. Ani rychlá pomoc už ale zápasníkovi život nezachránila. Okolnosti nehody nyní zkoumá policie.

Bojovníkova bývalá partnerka Olivia šla ve stopách svého bývalého přítele. Na místě neštěstí za něj pak zapálila svíčku.
Bojovníkova bývalá partnerka Olivia šla ve stopách svého bývalého přítele. Na místě neštěstí za něj pak zapálila svíčku.

Témata:  MMAblesksportTatryMati