Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ronaldovy obavy o rodinu: Hlídají ji elitní vojáci z Afghánistánu!

Autor: sm

Cristiano Ronaldo na rodině rozhodně nešetří. Se svou partnerkou a dětmi si dopřává luxusu plnými doušky a do peněženky si hrábne pořádně hluboko také ve chvíli, kdy platí ochranku. O bezpečí rodiny portugalského kanonýra se totiž nestarají žádná ořezávátka, ale muži, kteří prošli peklem, kde šlo o život...

Bezpečí Cristiana a jeho rodiny střeží dva bratři, kteří sloužili jako vojáci speciální elitní jednotky v Afghánistánu. Sourozenci Sergio a Jorge Ramalheirovi původně pochází z trojčat. Jak připomněl deník The Sun, po návrtu z Afghánistánu se muži pustili do práce u policejní jednotky, která v Portugalsku hlídá politiky a soudce.

Podle portugalského magazínu Flash začali Sergio a Jorge pro fotbalovou superstar pracovat poté, co požádali svého zaměstnavatele o neplacené volno, aby se mohli věnovat svým zájmům. Poslední z trojčat, kterého zahraniční média zmiňují jako Alexandra, by měl stále pracovat jako policista.

„Sergio a Jorge se oblékají velice elegantně a vypadají normálně. Jsou schopni splynout s davem, ale rychle uvažují, mají perfektní přehled a jednají ve správnou chvíli,“ popsal zdroj z okolí Ronaldovy ochranky.

Bratři, kteří se starají o Ronaldovu bezpečnost, byli viděni například ve chvíli, kdy jej doprovázeli na letiště v Manchesteru na zahájení tažení jeho týmu v Lize mistrů proti švýcarskému týmu Young Boys.

Podle tehdejších zpráv měl být portugalský reprezentant i jeho rodina po náratu na Old Trafford střeženi jako oko v hlavě 24 hodin denně. Stejně tak se ukázali na videu z oslavy narozenin Cristianovy dcery Alany, kterou uspořádala jeho těhotná přítelkyně Georgina.

Podle informací zahraničních médií Ronaldo začal klást ještě větší důraz na bezpečí jeho rodina i sebe samého poté, co byl varován, že se má stát terčem pro zločinecký gang.

Portugalský kanonýr ale svou bezpečnost nepodceňoval nikdy. V minulosti jej hlídal například bývalý bojovník MMA a bývalý elitní výsadkář Nuno Marecos, který ve volném čase bavil veřejnost na býčích zápasech.

O bezpečnost Ronalda se starají jeho krajané. Dvojčata Sergio a Jorge.
O bezpečnost Ronalda se starají jeho krajané. Dvojčata Sergio a Jorge.