Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pavel Nedvěd opustil luxusní kvartýr na Malé Straně: Prodává hnízdečko lásky!

Autor: nem

Naposledy mrknul z okna na tu malebnou krásu. Byl to pohled, který sdílel se svojí rozkošnou milenkou. Pak očima pohladil ložnici, zavřel dveře zvenku a odnesl klíč do špičkové realitky Svoboda & Williams.

Nejlepší český plejer všech dob Pavel Nedvěd (49) prodává luxusní byt na Malé Straně. Hnízdečko lásky, které si pořídil ze vzplanutí k divukrásné koňačce Lucii Anovčínové (25).

Když »Grande Paolo«, tak »Grande« kvartýr! Viceprezident turínské Staré dámy, jak se Juventusu přezdívá, ho nechal zrekonstruovat pro vášnivá dostaveníčka s mladou dámou Lucií. A nehleděl na korunu! Na 186 metrech čtverečních mezonetu najdete vstupní chodbu, obývací pokoj propojený s otevřenou kuchyní, jídelnou a vinným sklepem. Samozřejmostí je nablýskaná koupelna a další se nachází v ložnici v horním patře. Šperkem pohádkového příbytku je zaoblené schodiště. Kvůli bezpečí nechal Pavel nainstalovat videotelefon a alarm.

Už tyto technické vychytávky nejspíš nepotřebuje. Ani komfort tichého barokního domu, v němž kdysi přebývali velikáni muziky Mozart a Beethoven. Ani kouzelný výhled na Petřín a kostel Panny Marie pod řetězem. Nedvěd »uklízí« ve svých nemovitostech poté, co si v uplynulých měsících dělal pořádek ve vztahu ke své manželce Ivaně (48), jíž zahnul s blondýnkou Lucií. Ta o sobě napsala, že je: „Spontánní, líná a náladová dívka,“ a když před časem dostal Pavel otázku, jestli se vyzná v ženách, s rozpačitým úsměvem odpověděl: „Ženskejm nerozumí vůbec nikdo.“

Kolik může Nedvěd za skvostný pražský kvartýr utržit? Věhlasný hokejový jmenovec Petr Nedvěd (50) střelil svůj byt na Smetanově nábřeží za 130 milionů korun. Při rozloze 231 metrů čtverečních to dělalo 563 000 kaček za metr. Pokud by měl Pavel stejnou kliku na movitého kupce, mohl by za obydlí na lukrativní adrese kousek od Hradu dostat 105 milionů. Reálnější bude ale cena kolem 70 milionů.

Pavel Nedvěd prodává svůj luxusní byt na Malé Straně.
Pavel Nedvěd prodává svůj luxusní byt na Malé Straně.