Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Pompézní veselka v Americe: Korda vdával dceru Jessicu!

Autor: sm

Druhá prosincová sobota přinesla u Kordových událost, na kterou budou vzpomínat do konce života. Z půvabné dcery bývalého československého reprezentanta se totiž stala vdaná paní. 

Golfistka Jessica Korda (28) řekla ano svému dlouholetému příteli Johnnymu DelPreteovi. Na svatbě kromě přátel nechyběli také bratr Sebastian a sestra Nelly.

Sourozenecké trio si na veselce udělalo fotku, ke kterému Nelly připsala: „Vždycky budeš Korda…shianová“. Právě sestra nevěsty se na sociálních sítích pochlubil a s několika fotkami, ze kterých je zřejmé, že si úspěšná golfistka svůj velký den pořádně užila.

Na svatbu dorazily například i golfistky, Alison Leeová, Sophia Popovová, Jodie  Alexandra O’Laughlinová nebo kouč Matt Killen.

Se současným manželem pojí Jessicu mimo jiné láska ke golfu, kterému se věnoval především během vysoké školy. V roce 2018 z něj přesedlal do světa nemovitostí a momentálně se živí jako realitní specialista se zaměřením na luxusní, nábřežní a investiční objekty.

Čerstvý zeť Petra Kordy ale evidentně není úplně bez chyby. Před dvěma lety byl zatčen, když jej skrytá kamera zachytila v lázeňském masážním salónu při hrátkách s prostitutkou. Po složení kauce 2500 dolarů se pak dostal zpátky na svobodu, ale doma měl nejspíš co vysvětlovat. Jessica tehdy přestala dávat na sociální sítě jejich společné obrázky, a spekulovalo se o rozchodu. Páru se ale očividně přes tuto krizi povedlo dostat a od víkendu jsou už oficiální pár.

Novomanželé si nachystali pro svatebčany nádhernou tabuli.
Novomanželé si nachystali pro svatebčany nádhernou tabuli.