Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Dcera Petra Kordy Jessica: Po zatčení snoubence nečekaná svatba!

Autor: as

Tohle byla vymazlená dámská jízda! Golfistka Jessica Kordová (28) sezvala nejlepší kámošky, aby se rozloučila se svobodou. Ano, slavná Čechoameričanka se už za dva týdny vdává!

Jako první půjde z domu ve floridském Bradentonu, kde Kordovi už tři dekády bydlí. Pravda, starší dcera úspěšných českých tenisových manželů Petra (53) a Reginy Kordových (53) je už léta samostatná a má svůj vlastní život, nicméně až teď oficiálně vyletí z rodného hnízda: 11. prosince se provdá za dlouholetého přítele Johnnyho DelPreteho (31).

Kámošky z greenů

A tak v Miami uspořádala coby rozlučku se svobodou pořádný mejdan. Kromě její mladší ségry Nelly (23), aktuální golfové královny, na párty v luxusní restauraci Swan nechyběly ani další kolegyně z greenů: Američanky Leeová a Popovová, Britky Shadoffová a Khangová či Arménka Gulugianová.

Budoucí nevěsta měla přes sněhobílé šaty výraznou šerpu, aby všichni věděli, co je zač, od kámošek nafasovala »náhrdelník « s malými gumovými penisy, který celý večer nesundala. Stůl se prohýbal pod míchanými drinky, dámy zpívaly a tancovaly. Co nevidět se sejdou znovu, ale na obřadu už to taková divočina asi nebude. I ten náhrdelník bude mít Jess nejspíš decentnější.

Ženich Johny? Sexuální malér s prostitutkou!

Vždy platil za vzorného hošíka, Kordovi byli nadšeni, jak skvělou partii Jessica ulovila. Floriďan Johnny DelPrete (31) studoval dvě univerzity, než se vrhl na kariéru profesionálního golfisty. Tu ukončil v roce 2017 a stal se z něj úspěšný realitní makléř. Jenže...

Předloni byl zatčen poté, co jej skrytá kamera zachytila v lázeňském masážním salónu při »sexuálním aktu« s prostitutkou. Propuštěn byl na kauci 2500 dolarů a doma jej čekalo velké vysvětlování. Jessica přestala dávat na sociální sítě jejich společné fotografie, spekulovalo se, že už spolu nejsou. Johnny ale malér vyžehlil a za dva týdny bude mít z Kordové manželku.

Blbnutí se světlicemi se sestrou Nelly
Blbnutí se světlicemi se sestrou Nelly