Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zdrcená manželka Djokoviče Jelena: Musím vydýchávat, co se to vlastně děje!

Autor: ris

Prolomila mlčení a vydala dojemné prohlášení. Manželka Novaka Djokoviče (34) Jelena (35) přiznala, že v sobě hledá sílu, aby pochopila, co se vlastně děje. Že s milovaným Vánoce trávit nebude, věděla už dávno, to co se ale kolem něho v Melbourne strhlo, vydýchává jen těžko…

Světová jednička je „uvězněna“ v pochybné melbournské ubikace, kam ho celníci z letiště transportovali kvůli chybnému vízu. „Dnes jsou Vánoce. Přeji všem, aby byli zdraví, šťastní, v bezpečí společně se svými rodinami. Přejeme si, abychom dnes byli všichni pohromadě, ale útěchou mi je, že jsme zdraví. Tato zkušenost nás posílí,“ svěřila se prostřednictvím twitteru.

Je vděčná za podporu, jež se rodině přes sociální sítě dostala. „Děkuji lidem na celém světě, kteří svým hlasem poslali lásku mému manželovi. Zhluboka dýchám, abych se uklidnila a našla v sobě vděčnost i pochopení pro to, co se právě děje,“ oznámila maminka dcery Tary a syna Stefana.

Věří, že se co nevidět všechno v jen dobré obrátí. „Láska a úcta k druhému člověku! To je jediný zákon, který bychom měli všichni respektovat. Láska a odpuštění není nikdy chybou, ale mocnou silou,“ vzkázala do největší země Oceánie.

Láska a odpuštění není chybou, ale silou, vzkázala do Austrálie Jelena Djokovičová
Láska a odpuštění není chybou, ale silou, vzkázala do Austrálie Jelena Djokovičová

Novak Djokovič v Austrálii: Co se děje před hotelem, kam byl umístěn?
Video se připravuje ...