Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jágr před mega zápasem na videu burcuje svět: Pomozte nám s Ukrajinou!

Autor: ptr

Úterní utkání mezi Rytíři Kladno a pražskou Spartou se i přes pořadatelství kladenských koná v největší hale naší republiky, pražské O2 areně. Domluva mezi Jaromírem Jágrem (50) a rudými proběhla rychle a bezproblémově a exponované utkání tak může navštívit až k 18 tisícům fanoušků. Veškerý výtěžek půjde na pomoc válkou devastované zemi.

Aby byla vybraná částka co největší, tak využil legendární hokejista svého dosahu a díky svému jménu propagoval dobročinnou akci i u zámořských obdivovatelů. Na zápas lze totiž koupit i virtuální vstupenka, a tím se dá přispět, i když fanoušek na utkání nemůže fyzicky dorazit. „Jak jistě víte, v posledních deseti dnech se svět změnil. Tisíce a tisíce lidí opouští Ukrajinu, jen aby přežili,“ začal Jágr svůj apel.

„Proto pořádáme v Praze utkání pro 18 tisíc fanoušků a všechny peníze, které získáme, budou použity pro tyto děti, matky, staré lidi, jako pomoc, aby přežili,“ pokračoval ve vysvětlení pro své americké a kanadské fanoušky. „Ale potřebujeme víc pomoci. Proto se na vás obracím. Více informací najdete na mém Twitteru. Děkuji za pomoc,“ ukončil svůj vzkaz, který má za úkol vybrat co nejvyšší částku, která dokáže změnit mnoho životů.

Kladenští hokejisté odehrají utkání proti Spartě v pražské O2 areně, která by mohla být vyprodaná
Kladenští hokejisté odehrají utkání proti Spartě v pražské O2 areně, která by mohla být vyprodaná