Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Paradoxní spekulace o utajované milence ruského oligarchy Abramoviče: Randí s »Ukrajinkou«?

Autor: žal

Zdá se, že se snaží ruskou invazi zastavit. Proč? Co k tomu Putinova přítele Romana Abramoviče (55) vede? Kromě marné snahy ochránit stamiliardová aktiva včetně fotbalové Chelsea možná i údajný původ jeho údajné milenky.

Stal se symbolem sankcí uvalených na Rusko za běsnění na Ukrajině. Oligarchovi byl zmrazen majetek v EU i Británii, z bohaté Chelsea se ze dne na den stal tým, který netuší, jak se dopraví na zápas. Není divu, že Abramovič je prý nápomocný tomu, aby válka skončila. Byl u prvních mírových jednání, včera se měl sejít s Putinovým německým pucflekem Schröderem.

Televizní hvězdička

Jeho motivací ale nemusí být jen bránění majetku, který je odhadován na 300 miliard korun. I v tomto případě může platit přísloví »Za vším hledej ženu«. Utajovanou milenkou Romana Abramoviče má být Alexandra Korendjuková. Téměř neznámé dívce je pětadvacet, mihla se v ruské televizní show, podniká v hudebním byznysu a hlavně... „Odborníci tvrdí, že její příjmení napovídá tomu, že má ukrajinské kořeny,“ píše britský deník The Sun a jeho zdroje dodávají: „To by bylo opravdu ironické.“

Mladší než děti

Majitel Chelsea se v roce 2017 rozvedl s třetí manželkou Dašou Žukovovou (41). O tom, že má novou lásku, poprvé promluvila loni v říjnu ruská novinářka Božena Rynská, která má dlouhodobě dobré informace z Abramovičova pečlivě střeženého soukromí. „Na začátku roku 2021 se začalo šuškat, že Alexandra získala jeho srdce. Je absolutně neokoukaná, velmi mladá a šíleně zajímavá,“ uvedla na adresu krásky, která je mladší než tři ze sedmi Abramovičových dětí. A o které se spekuluje, jestli náhodou není dcerou prvního viceprezidenta Gazprombank Viktora Korendjuka, což by vysvětlovalo mnohé.

Saša je o třicet let mladší než Abramovič.
Saša je o třicet let mladší než Abramovič.

Válka na Ukrajině: bývalý tenista brání vlast, pomáhají i čeští sportovci
Video se připravuje ...