Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Italové po bolestivé prohře zpustošili šatnu: Bonucci se teď propadá hanbou

Autor: sm

Po snové jízdě na EURO bolestivý pád na zem! Italové, stejně jako Češi, si vstupenku do Kataru nevybojovali a letošní šampionát se bude konat bez nich. To italští fotbalisté ale nenesli vůbec dobře a úklidové četě, která po odjezdu týmu dorazila do kabiny, se nestačila divit! 

Italové za sebou v šatně nechali bordel, který by od národního týmu asi čekal jen málokdo. S přeplněnými koši si fotbalisté nedělali těžkou hlavu a poházeli odpadky s klidem různě po podlaze. Soudě podle videa, které se objevilo na sociálních sítích, se uklízečky po odjezdu Azzurri očividně měly co ohánět. Po Italech v kabině na stadionu v Palermu zůstaly lahve od pití, obaly se zbytky od jídla ale také nedopalky od cigaret.

Za spoušť, která po národním týmu zůstala, už se kaje i obránce Leonardo Benucci (34). „Byla to velká chyba a příště si na to dáme větší pozor. Byli jsme velmi zklamaní a nemysleli jsme si, že tyto detaily někdy rozhodují. V příštích zápasech si budeme dávat větší pozor, omlouváme se,“ vysvětloval před úterním přátelským zápasem s Tureckem.

Frustrací z prohry se Severní Makedonií argumentoval také šéf komunikace nároďáku: „Je to aspekt, který jsme podcenili, a už jsme se Palermu Calcio omluvili. Museli jsme stihnout let do Coverciana a nastalo obrovské zklamání.“

Uvedl ale zároveň, že zpustošená šatna nebyla jen prací národního mužstva: „Musíme říct, že stav šatny, když jsme odcházeli, nebyl přesně takový, jaký je na videu. Nebylo to jen na nás,“ vymlouval se.

Ať už za »svinčíkem« v šatně stálo zklamání z prohry, nebo ne, jisté je, že po zmařeném utkání, ve kterém Italové inkasovali v 92. minutě jediný gól, jenž o utkání rozhodl, se na šampionátu v Kataru nepředstaví. Pracovníci úklidu si tam tedy nejspíš oddechli...

Šéf komunikace říká, že za bordelem, kterým v šatně zůstal, není jen národní tým
Šéf komunikace říká, že za bordelem, kterým v šatně zůstal, není jen národní tým

Témata:  kabinaitalovébordelodpadkybonucciblesksportúklidazzurriTureckoKatarPalermošatna