Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Souboj dcer: Šafářová s Hlaváčkovou ukázaly, jak to jde na kurtu jejich dětem!

Autor: sm

Je to už nějakou dobu, co Andrea Sestini Hlaváčková a Lucie Plekanec Šafářová opustily vody profesionálního tenisu. Jak se ale zdá, tento sport mají doslova v krvi. A tu evidentně předaly svým malým dcerám. Jak totiž postupně obě ukázaly na sociálních sítí, malá Leontýnka i Isabelle (obě 2) na kurtech válí! 

Ukázku tenisového umění své dcery nejprve předvedla Lucie Šafářová. Ta sice původně chtěla zachytit svého manžela, který líně trénuje se svou dcerou v sedě, ale pointou se nakonec stala zručnost malé Leontýnky, která jako kdyby se s raketou v ruce narodila. 

Později přidala na sociální sítě podobný příspěvek i Andrea Sestini Hlaváčková, která svou dceru vzala na kurt. Maminka malé Isabelle ale nakonec pobaveně uznala, že její dcerka ještě na Leontýnku trochu ztrácí. 

„Dneska jsem viděla forehand Ley od Lucie Šafářové a řekla bych, že jsme trošku pozadu,“ okomentovala Andrea video, kde se Bibi profesionálně ohání raketou během koncentrace a pak mine letící míček. Andrea nakonec pobaveně dodala, že určitě budou potřebovat větší raketu. 

Rýsují se snad doma u slavných českých tenistek jejich nástupkyně?

Lucie Šafářová nejspíš předala své dceři to nejlepší z tenisových genů
Lucie Šafářová nejspíš předala své dceři to nejlepší z tenisových genů