Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Bývalá partnerka Jankta popsala boj o syna: Fotbalista ji prý chtěl napadnout!

Autor: sm

Za fotkami s rodinnou idylkou se skrýval teror?! Bývalá partnerka reprezentanta Jakuba Jankta odhalila další trápení, které ji mělo potkat během vztahu se slavným fotbalistou. Podle Markétiných slov ji expřítel kvůli synovi vydíral a chtěl ji před dítětem dokonce napadnout!

Jejich sociální sítě dříve působily jako reklama na štěstí. Jakub Jankto a jeho (dnes již bývalá) partnerka Markéta Ottomanská se na svých instagramových profilech chlubili společnými fotkami se synem a vše působilo snově. Jenže začátkem února si Markéta na svém účtu »udělala čistku« a začala mluvit o zneužívání, ponižování a podobně negativních věcech. A postupně začala odkrývat, že vztah s fotbalovým reprezentantem vlastně vůbec nebyl tak idylický...

Teď opět promluvila pro Expres a z událostí, které popsala, trochu padá brada. „Loni o Vánocích mě před synem chtěl napadnout na ulici,“ řekla Ottomanská, která se měla s Janktem rozejít během loňského listopadu.

O Vánocích se bývalý pár dostal do konfliktu kvůli Štědrému dni. Fotbalista trval na tom, že Markéta bude moct syna vyzvednout až po sedmé hodině, což se ji nelíbilo, ale Jankto nechtěl udělat žádný kompromis. Neshoda málem spěla až k fyzickému napadení: „Vylezl z auta a zatlačil mě do kouta. V jeho očích jsem viděla vztek,“ vzpomínala Ottomanská na chvíle hrůzy, kdy se bála nejen o sebe, ale také o syna. 

„Stál ve tmě u silnice a já měla strach, aby se nerozběhl pod auto. Běžela jsem za ním, a jak jsem byla zády, tak po mně (Jankto) plivl a odjel. Na otázku, proč pláče, mi syn řekl, že se bojí o maminku. Nepřeji tohle nikomu zažít,“ popsala Markéta, která našla útěchu u modelky Heleny Houdové. Ta ji podle slov fotbalistovy bývalé partnerky zachránila život.

Přesto se dále musela vypořádat s celou řadou obtížných situací. Už dříve zmiňovala, že Jankto neplatí alimenty a tak se má ona sama co ohánět, aby se o sebe a malého syna zvládla postarat. Vzájemně se měl Jankto s Ottomanskou dohodnout už v listopadu, ale nakonec z toho mělo sejít a na řadu přišly manipulativní hry a výhružky ohledně žádosti o svěření syna do péče. „I tuhle absurditu udělal, i když se o syna nikdy nechtěl starat se slovy, že to je moje práce,“ dodala Markéta Ottomanská.

Podle ní popisuje fotbalista španělským soudům tento odjezd jako »odvlečení syna«. Sama Ottomanská si ale nemůže dovolit do Španělska přicestovat a tak je celá situace poměrně komplikovaná. Nejvíc tím ale evidentně trpí pravý společný chlapeček David. „Prohlásil, že bude soudy prodlužovat tak dlouho, abych minimálně do léta neviděla ani korunu,“ odhalila Markéta s tím, že podle ní Jankto chce, aby v důsledku nedostatku peněz přistoupila na jeho podmínky.

VIDEO: Jankto byl vyloučen, a to ani nehrál!

Češi v zahraničí: Jankto vyloučen, a to ani nehrál. Další zářez pro Kuchtu
Video se připravuje ...

„Jakub se snažil, abych na něm byla závislá, protože pak jsem byla snadno manipulovatelná. Teď říká, že mu jde o syna, ale přitom opak je pravdou. Kdyby mu na synovi záleželo, nedopustil by, že by ho nechal úplně bez prostředků. Snaží se mě trestat za moje rozhodnutí osvobodit se z jeho nadvlády. Jediné, co mu zbývá, je to řešit skrz peníze, což je opravdu strašné,“ uzavřela Janktova bývalá partnerka.

Ottomanská začíná odhalovat trápení, které ji vztah s Janktem přinesl
Ottomanská začíná odhalovat trápení, které ji vztah s Janktem přinesl