Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zpověď bývalé partnerky Jankta: Alimenty neplatí, soudům říká, že jsem syna odvlekla, tvrdí

Autor: sm

Zpráva o rozchodu fotbalového reprezentanta Jakuba Jankta (26) a jeho partnerky Markéty Ottomanské přišla jako blesk z čistého nebe. Ze sociálních sítí zmizely společné fotky a na profilu Markéty je nahradila slova o bolesti a zneužívání. Teď partnerka fotbalového boháče otevřeně promluvila pro Expres a z jejích slov jde hlava kolem!

Fotbalový reprezentant se loni dostal v žebříčku Fobres mezi 25 nejlépe placených sportovců Česka (Celý žebříček ZDE>>>). Na seznam se vystřelil svým příjmem činícím 51 milionů ročně. Přesto, že bídou evidentně netrpí, podle Ottomanské se k placení výživného na syna Davida vůbec nemá. Sama asi ani příliš nečeká, že by se to změnilo do doby, než to Jakub dostane přikázáno soudně.

„Pomohlo by mi, kdyby platil alimenty, abych mohla zaplatit nájem, protože 4 měsíce sama živit dvouleté dítě je upřímně mazec,“ popsala Markéta, která s Jakubem a jejich synem žila ve Španělsku. Tam ale v listopadu po bouřlivém rozchodu zabalila kufry sobě i dítěti a vrátila se zpátky do vlasti. Náklady na to, aby se postarala o sebe i malého synka jsou ale podle ní „mazec“.

„Nemůžu si dovolit létat k soudu do Španělska. On (Jankto) soudu navíc uvádí, že jsem syna odvlekla, což je úplně šílené,“ uvedla pro web fotbalistova bývalá partnerka, která popírá, že by bývalému partnerovi bránila syna Davida vídat: „Píše, že mu nedovoluji styk se synem, přitom když přijede do Čech, tak jako první jde na zápas kamaráda, vyfotí se s cizími dětmi, ale za vlastním synem nepřijede.“

Markéta se dušuje, že nechce svého bývalého partnera špinit: „Jakub má velmi dobrý mediální obraz a já mu ho nechci kazit. Je to otec mého dítěte, ale chtěla bych být ženám příkladem, aby si nenechaly všechno líbit. Nechci proti bývalému partnerovi bojovat, ale chci být tou, která dodá sílu těm, co ji v sobě ještě nenašly,“ dodala brunetka, která si začala notovat s Helenou Houdovou . O modelce dokonce říká, že ji zachránila život.

Markétě údajně zachránila život Helena Houdová
Markétě údajně zachránila život Helena Houdová