Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jaromír Jágr si s Dominikou užívá na Slovensku: Po zápase do baru!

Autor: ptr

Příprava na souboj o Extraligu je v plném proudu. Jágrovo Kladno tráví aktuálně čas v Liptovském Mikuláši, kde se utká v sérii přátelských utkání s místním týmem. Jaromír Jágr (50) si k našim východním sousedům přibalil k výstroji i svou drahou polovičku Dominiku (27) a ve volném čase si užívají společných chvilek.

Dominika zaujala místní fanoušky už přímo v hale během úvodního měření sil. Co na tom, že šlo o přípravu, Jágrova brunetka ho prožívala stejně jako extraligové mače. První gól svého miláčka po jeho padesátých narozeninách emotivně oslavila a pořádně mu zatleskala. Po duelu pak čekala na Jaromíra v autě před halou, aby společně zamířili do hotelu v Liptovském Jáně.

Tam totiž čekala Rytíře společná večeře a Dominika se tak usadila na baru, kde jí dělali společnost hned tři muži. Jedním z nich byl i sportovní ředitel Liptovského Mikuláše Vlastimil Škandera. „Můžeme si potykat?“ vypálil podle serveru Šport24.sk během chvilky na brunetku, která okamžitě souhlasila.

Po večeři se ke skupince připojil i sám hokejový velikán, ale příliš se v baru nezdržel. Však je také znám tím, že večírkům příliš neholduje. S Dominikou tak podnik brzy opustili a odjeli si užít trochu soukromí.

Jaromír Jágr se svou Dominikou na Liptově.
Jaromír Jágr se svou Dominikou na Liptově.
Jaromír Jágr o Kladně: Jsme specifický tým, trenéři musí hráče respektovat
Video se připravuje ...