Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šťastný biatlonista Krčmář hlásí: Jsem táta!

Autor: ljš

Náročná olympijská sezóna už je sice u konce, biatlonoví fanoušci mají ale i tak důvod k radosti. V úterý se narodil dost možná další budoucí pistolník, který si jednou třeba taky pověsí na krk olympijskou medaili - jako jeho táta Michal Krčmář (31).

 

Rodák z Vrchlabí je velký sympaťák, ale taky pořádný tajnůstkář! Ve středu pozdě večer z čista jasna potěšil své fanoušky parádní novinkou. "Viktor Krčmář , 3,94 kg, 52 cm, 15:35. Tohle je moje nejcennější medaile," napsal na svůj instagram Krčmář.

Obrovskou radost měli pochopitelně také Michalovi rodiče. Novopečený dědeček Daniel narození vnoučka oznámil na instagramu fotkou bodýčka s logem pražské Sparty, která je pro Krčmářovi srdeční záležitostí, a lahvinkou dobrého červeného vína.

Michal a Romana na dovolené.
Michal a Romana na dovolené.

Maminkou novorozeného chlapečka je usměvavá výživová specialistka Romana, se kterou Michal tvoří pár už 13 let! „Dali jsme se dohromady v Letohradě, kde jsme oba trénovali, když jsem taky dělala biatlon," prozradila Blesku před čtyřmi roky, když se radovala z  Krčmářovy stříbrné olympijské medaile, kterou si vyjel v Pchjongčangu.

Cesta za snem: Ideální je, když si ze střelnice nic nepamatuje, říká Krčmář
Video se připravuje ...