Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tragédie Ronalda a Georginy: Jedno z dvojčat zemřelo!

Autor: sm,

Prožívají tu největší bolest, jakou mohou rodiče cítit. Cristiano Ronaldo (37) na svém instagramu oznámil zdrcující zprávu. Jedno z dvojčat, které jeho milovaná Georgina (28) nosila pod srdcem, zemřelo. 

„S hlubokým zármutkem vám musíme oznámit, že náš chlapeček zemřel. Je to obrovská bolest, kterou mohou cítit jen rodiče. Pouze narození naší holčičky nám dává sílu prožívat tuto chvíli alespoň s malou nadějí a štěstím,“ napsal Ronaldo na svém instagramu. 

Poděkoval také lékařům a sestřičkám, kteří o Georginu a dvojčata pečovali a požádal o soukromí. „Chlapečku náš, jsi náš anděl. Vždycky tě budeme milovat,“ zakončil emotivní příspěvek.

Rodina se dvojčat, které Georgina nosila pod srdcem, nemohla dočkat. Bohužel po jejich narození přišla tragická zpráva. Chlapeček zemřel
Rodina se dvojčat, které Georgina nosila pod srdcem, nemohla dočkat. Bohužel po jejich narození přišla tragická zpráva. Chlapeček zemřel

Další Georginino těhotenství, a rovnou dvojnásobné, oznámil pár loni v říjnu. Spolu přitom mají už čtyřletou dceru Alanu. Stejně stará dvojčata Matea a Evu jim porodila náhradní matka. Nejstarší Ronaldův syn Cristiano Jr. se fotbalové superstar narodil v roce 2010 a odnosila ho za obří finanční odměnu neznámá žena, která se vzápětí dle smlouvy vzdala všech práv k dítěti.

Nešťastné rodiče okamžitě zaplavila vlna kondolencí. Připojil se i Ronaldův tým Manchester United. „Tvoje bolest, je i naše bolest. Posíláme lásku a sílu tobě i celé tvojí rodině,“ vzkázal klub své hvězdě.

Fenomén Ronaldo: kde všude hrál a v čem tkví jeho recept na úspěch?
Video se připravuje ...