Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nelly Kordová bojuje s krevní sraženinou: Náhlá operace tepny!

Autor: ris

Je to necelých čtrnáct dní, co hvězda golfové oblohy co Nelly Kordová (23) skončila po náhlé zdravotní indispozici na pohotovosti; krevní sraženina. Lékaři jí nařídili klid, aby předešla případným komplikacím. Situace se ale vyhrotila.

Teď je olympijská šampionka pár dní po operaci a na golf prozatím musí zapomenout. „Nebyl to začátek roku, jaký jsem si představovala. Druhý týden v lednu jsem dostala covid, který mě na startu sezony vyřadil ze hry, následovala krevní sraženina…,“ pustila se do vyprávění na instagramu.

Nakonec skončila na operačním sále, kde chirurgové spravovali její podklíčkovou tepnu. „S radostí mohu oznámit, že zákrok dopadl dobře. Lékaři byli s výsledkem spokojeni,“ hlásila už po návratu domů, kde si může vychutnávat právě probíhající Masters v Augustě.

Na gauči už jí svrbí ruce, na železo v rukou ale musí ještě zapomenout. „Těším se na stoprocentní návrat, až budu moci zase trénovat,“ svěřila se dcera grandslamového tenisového šampiona Petra Kordy, jež nezapomněla za podporu poděkovat fanouškům. „Pomohli jste mi překonat těžké období.“

Nelly Kordová je po operaci krevni sraženiny
Nelly Kordová je po operaci krevni sraženiny