Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Vysmátá Samková je zpátky: Po třech měsících od ošklivé zlomeniny naskočila na prkno!

Autor: sm, red

Jak slíbila, tak koná! Snowaboardistka Eva Samková si krátce po úrazu, které ji vyřadilo z účasti na Hrách v Pekingu, dala přibližný časový plán toho, jak se chce dostávat zpátky na prkno. Teď dosáhla další důležitý milník. Poprvé po třech měsících se postavila zpátky na snowboard!

 

Samková poslední dobou svým fanouškům servíruje jednu skvělou zprávu za druhou. Zatímco v pátek ukázala svým sledujícím na Instagramu video, na kterém si dává do těla na běhacím pásu, teď zašla ještě dál a zveřejnila záběry ze svahu!

„První shreďáro po 3 měsících,“ napsala k příspěvku slavná šampionka na prkně. Do žádných šílených akcí se zatím podle videa nepouští, ale podle úsměvů a nadšení, které z ní jen sálá, je v instagramovém postu jasná zpráva pro fanoušky i soupeře na trati: Brzy se mnou zase počítejte!

Samková si se snowboardem musela dát vynucenou pauzu poté, co si v prosinci zranila konce holenních kloubů. Fraktura byla navíc v dost nešikovném místě, kde se kosti „napojují“ na kotníky. Právě toto zranění Evu zastavilo od účasti na Hrách v Pekingu, kde se bohužel českým snowboardistům nedařilo. Část vyřadilo zranění, jiní nemohli nastoupit kvůli pozitivním testům na covid. 

Eva Samková už zase jezdí!
Eva Samková už zase jezdí!