Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Dusno v kabině Juventusu: Morata se spoluhráčem zveřejnili video nahého Bonucciho

Autor: sm

Tohle Nedvěda nepotěší. Finále Coppa ligy je na spadnutí a Juventus namísto koncentrace na čtvrteční zápas řeší dusno v kabině. O problémy v ráji se postaral kolumbijský křídelník Juan Cuadrado s Álvárem Moratou. Dvojice vypustila do světa video, ve kterém je vidět jejich spoluhráč Leonardo Bonucci tak, jak ho Pán Bůh stvořil.

Juventus pilně trénuje na čtvrteční zápas, ve kterém se proti němu postaví Inter Milán. Po jedné z příprav na pikantní duel se hráči tradičně odebrali do šatny a do sprch, kde Juan Cuadrado dostal nápad, který si teď nejspíš bude nějakou dobu vyčítat. 

Popadl telefon Álvára Moraty a pořídil si na něj »selfíčko«, které vzápětí zveřejnil na Moratově instagramovém profilu. Cuadradovi ale ušel jeden dost podstatný detail. Fanoušky ani tak nezajímal jeho zjev, jako to, co bylo na fotce za ním. Tam se totiž zrovna ve sladké nevědomosti sprchoval spoluhráč Leonardo Bonucci. 

Obsah sice brzy ze sociálních sítí zmizel a vystřídal jej příspěvek s omluvou, je ale otázka do jaké míry to bude fotbalovému veteránovi stačit. Moratův profil totiž sleduje 16 a půl milionů lidí, takže procento fanoušků, kteří Bonucciho viděli v »Adamově rouše« nejspíš nebude úplně malé. 

Jedinou jistotou je nejspíš pouze to, že Cuadrado si příště pro své pilování fotografických dovedností vybere lepší místo než to, kde se producírují jeho spoluhráči nazí.

Nejprve přišla fotka s nahým spoluhráčem...
Nejprve přišla fotka s nahým spoluhráčem...