Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Samková musela znova pod kudlu: Ukázala šrouby

Autor: sm

Pere se jako lvice! Snowboardistka Eva Samková se svými fanoušky na sociálních sítích sdílí všechny malé i velké kroky, které musí urazit, aby se po ošklivém zranění nohou mohla postavit zpátky na prkno. Teď odkryla, že má za sebou další z velkých milníků. Lékaři ji totiž zbavili šroubků, které bylo po loňském úrazu potřeba do nohy voperovat.

Fanouškům Evy Samkové asi ještě nikdy neudělal pohled na šroubky takovou radost, jako teď. Snowboardistka na sociální sítě přidala obrázek kovu, který měla od loňského úrazu v noze, a je jasné, že teď už je zase o krok blíž k životu, jaký měla před ošklivým pádem v Montafonu!

„Pahejlky a o pár šroubů lehčí,“ napsala Samková ke snímku z nemocničního lůžka. Později také ukázala, jak šrouby, které ji po zranění lékaři voperovali, vypadají. 

Královna Samková: Jaký je její příběh a proč ji fanoušci tak milují?
Video se připravuje ...

Přesto, že už dříve slavná snowboardistka věděla, že jí takový zákrok čeká, nadšená z toho moc nebyla. Věděla ale, že se bez této operace neobejde: „Moc se mi do nemocnice nechce, ale musí to být. Cítím, že mi to tam trošku vadí. Obzvláště u levé nohy by po vyjmutí mohlo dojít k výraznému pohybovému zlepšení,“ vysvětlovala před časem.

Zlatá medailistka ze Soči musela kvůli zranění zahájit závodní pauzu a bohužel nemohla odstartovat ani na letošních Hrách v Pekingu. Z jejich slov je ale zřejmé, že ačkoliv si nohy zlomila v dost nepříjemném místě, bojuje, aby se co nejrychleji mohla zase vrátit na prkno.

Samková musela na operaci. Teď už je zase o krok blíže k životu, který měla před úrazem
Samková musela na operaci. Teď už je zase o krok blíže k životu, který měla před úrazem