Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Je konec! Procházka se zbavil svého legendárního účesu

Autor: sm

Slavný bijec Jiří Procházka v pátek odpoledne svým fanouškům vyrazil dech. Na sociálních sítích zveřejnil fotku z holičství, kde si sám vzal do ruky strojek a zbavil se svého pověstného copánku, na který vždy kladl velký důraz. Vždyť ještě před samotnou bitvou, ve které vybojoval titul UFC šampiona, kvůli účesu mířil k profesionálům. Teď je ale legendární cop minulostí a Procházka také prozradil proč...

Cop inspirovaný thajskými bojovníky je pryč. Jiří Procházka, který v uplynulých dnech pobláznil republiku svým vítězstvím v polotěžké divizi, tuto překvapivou novinku oznámil na sociálních sítích, kde přiložil fotografii toho, jak se sám svého copánku zbavil holícím strojkem. 

A důvod? Podle všeho právě ona výhra, kterou se katapultoval mezi šampiony! „Ostříhal jsem si vlasy, protože jsem potřeboval ukončit jednu kapitolu svého života. Teď mohu začít s novou energií, novou vlnou. Upřímně,“ osvětlil Procházka podle novináře Ariela Helwaniho.

VIDEO: Procházka si poprvé pustil záznam své bitvy

Procházka: Poprvé jsem si pustil duel s Teixeirou. Nebylo to tak strašné, jak jsem si myslel
Video se připravuje ...

Znamená to, že symbol, který jej dlouhou dobu doprovázel při jeho bitvách, je nenávratně pryč a do budoucna už si rodák z Hostěradic nic podobného na hlavě »pěstovat« nebude? To v tuhle chvíli ani sám šampion neví. „Uvidíme,“ odpověděl neurčitě.

Fanoušci Procházky ale podle reakcí pod příspěvkem rozhodně nadšení nejsou. Zatímco jedni mluví o tom, že se tímto krokem vzdal své unikátnosti, jiní dokonce nabízejí za ustřižený cop peníze. 

S legendárním copem je konec. Novým sestřihem ukončil Procházka podle svých slov jednu kapitolu svého života
S legendárním copem je konec. Novým sestřihem ukončil Procházka podle svých slov jednu kapitolu svého života