Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kvitová na červeném koberci: Naznačila, kdy přijde dítě?!

Autor: sm

Závěrečný den festivalu v Karlových Varech si nenechala ujít ani tenistka Petra Kvitová, která dorazila ve společnosti svého partnera a trenéra Jiřího Vaňka. Pro šampionku byla účast na červeném koberci tak trochu premiérou, během které prozradila hned několik zajímavých věcí.

V pátek večer si Petra Kvitová s Jiřím Vaňkem užívali procházku po kolonádě, v sobotu večer si zase nenechali ujít závěrečnou akci, kterou se festival ve Varech uzavírá.

A v obou případech tenisový pár jen zářil. Slavná šampionka na červený koberec dorazila pořádně vyparaděná. Kromě luxusních šperků Alo Diamonds ale zaujala taky nádhernými šaty od známé návrhářky Beáty Rajské. A hýřila úsměvem, zdravotním nejpříjemnostem navzdory...

Momentálně ji totiž zlobí zánět zápěstí, navíc na její osudné levačce, se kterou se dost natrápila už v minulost. „Letos je to již potřetí,“ povzdychla si s tím, že si plánuje dát trochu pauzu, aby se problém zlepšil. Ohledně pokračování kariéry se bude ale muset pobavit s fyzioterapeutem Kolářem.

Tenistka Petra Kvitová: Další zánět! Bohužel už potřetí!
Video se připravuje ...

Oficiálně je Kvitová letos ve Varech poprvé: „Pokud nepočítám, jak jsem přijela ukázat trofej z Wimbledonu, to jsem tu byla na půl hodiny,“ vzpomínala. Filmovou atmosféru ale v centru města se svým partnerem stihla nasát už během páteční procházky. „Byli jsme se projít, nasát tu atmosféru. Bylo to fajn a vidět to jinýma očima,“ pochvalovala si Petra, která po boku svého partnera jen září. Nabízela se tak otázka, jak to vypadá se společným miminkem...

Nad tím ale momentálně ještě tenistka podle svých slov neuvažuje. Z její další odpovědi by se ale možná trochu dalo vyčíst, kdy by na společné dítě mohla přijít řeč: „Ještě hraju tenis, vždycky se soustředím jen na jednu věc,“ řekla.

Tenistka Petra Kvitová: Další zánět! Bohužel už potřetí!
Tenistka Petra Kvitová: Další zánět! Bohužel už potřetí!