Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivé zranění ex-prostějovské volejbalistky. Málem přišla o oko!

Autor: čtk, pl

To si takhle jdete po obědě ulicí, a najednou krvácíte a bojujete o zrak. Přesně tohle se stalo bývalé volejbalistce Prostějova Kim Glassové (37). Ke stříbrné olympijské medailistce z Pekingu přiběhl bezdomovec a hodil jí železný předmět do obličeje. Výsledek? Americká hráčka a modelka utrpěla podle agentury AP několik zlomenin v obličeji a má poraněné oko.

Incident se stal, když šla Glassová z oběda. Bezdomovec ji podle jejích slov trefil do obličeje šroubem nebo kovovou trubkou. ,,Jenom se na mě podíval pěkně nenávistnýma očima. Stalo se to tak rychle. Doslova to po mně mrsknul z ulice, nebyl ani moc blízko," popsala na instagramu.

Útočníka do příjezdu policie zadrželi okolostojící lidé. Jednapadesátiletý muž byl podle policejního mluvčího obviněn z trestného činu napadení smrtící zbraní.

Glassová doufá, že bude vše v pořádku, a zranění oka se zahojí. ,,Jen tam venku buďte v bezpečí. Při chůzi byste se neměli bát," uvedla rodačka z Los Angeles, která působila v Prostějově v sezoně 2009/10. S týmem získala extraligový titul, prvenství v poháru a zahrála si Ligu mistryň.

Někdejší volejbalistka Prostějova a olympijská medailistka Kim Glassová byla napadena bezdomovcem. Po útoku měla poraněné oko
Někdejší volejbalistka Prostějova a olympijská medailistka Kim Glassová byla napadena bezdomovcem. Po útoku měla poraněné oko