Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tento zadeček hýčká Ronaldo: Georgina ukázala dokonalé tělo!

Autor: ptr

Tomu se říká božský výhled. Georgina Rodriguezová (28) předvedla svým fanouškům to, co slavný fotbalista Cristiano Ronaldo (37) může denně hýčkat. Na videu, kde se prochází jen v halence a kalhotkách, ukázala naprosto bezchybnou postavu.

Není divu, že po takové promenádě sklidila v komentářích jen obdiv. Sexy procházku dokreslila růžovými střevíčky na pořádně vysokém podpatku, které jí ještě o trochu vylepšily už tak dokonalé nohy. Své obdivovatele navíc překvapila i účesem. Celou hlavu měla plnou malých zapletených copánků.

Zdá se tedy, že se kráska příliš nestresuje s budoucností svého miláčka Cristiana. Ten zatím stále trénuje sám v Portugalsku a snaží se najít novou destinaci, kde by mohl zakotvit. V současném angažmá v Manchesteru United postrádá možnost hrát evropské poháry a tak by rád změnil své působiště.

Naposledy se čile spekulovalo o zájmu Atlética Madrid, protože rodina má stále své zázemí v hlavním městě Španělska. Fanoušci Atlética se ovšem okamžitě začali bouřit kvůli tomu, že Ronaldo v minulosti dlouhá léta kopal za jejich úhlavního rivala Real.

Ronaldova Georgina se opět předvedla svým fanouškům
Ronaldova Georgina se opět předvedla svým fanouškům