Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Namakaná Ledecká v Řecku tvrdě trénuje: Překvapivý muž po jejím boku!

Autor: ptr

Je nakonec vše jinak? Avizovaný odchod fyzioterapeuta Michala Lešáka se snad neuskutečnil? Zimní královna Ester Ledecká (27) se i nadále připravuje za přítomnosti jednoho z nejdůležitějších členů svého týmu. Aktuálně spolupracují pod horkým sluncem v Řecku.

Uznávaný odborník naznačil svůj rozchod s Ledeckou po uplynulé sezoně, když k fotce s Ledeckou a týmem napsal jednoduše „Díky!“ a přidal výčet úspěchů na lyžích a snowboardu, u kterých asistoval. „Mnoho dalších umístění v desítce a spousta zábavy,“ popřál. Nyní se ale zdá, že by se jejich cesty nemusely rozejít nadobro a Ester ho možná získala zpátky.

Sám Lešák totiž zveřejnil na Instagramu záběry z Řecka, na kterých nejlepší snowboardistka světa dře a připravuje se na start nové sezony. V parném létě se potí za pomocí překážek a koordinačního žebříku. 

Spoluprací s Lešákem se posléze pochlubila na svém instagramu i Ester. „Takhle to vypadá, když už Méďa (fyzioterapeut) neví, jak by mě donutil přestat na chvíli trénovat,“ napsala k vtipnému videu, na kterém balancuje na »slacklajně« a kouč ji bombarduje balóny, ručníky a dalším harampádím.

Že bude česká superstar na úvodní závody ve skvělé kondici, tak není třeba pochybovat. Zda u toho bude i Lešák jako jeden z hlavních parťáků »STR«, to už je otázkou, stejně jako jak bude vypadat celý tým.

Ledecká má totiž za sebou období rozchodů. Lešáka na jaře následoval servisman Machytka a otráveného kouče Banka přesvědčil k setrvání až výrazně navýšený plat. Následně lyžařská obojživelnice odkopla marketingovou agenturu a dokonce změnila značku lyží. Snad si teď vše konečně dobře sedne...

Fyzioterapeut Michal Lešák spolupracuje s Ester Ledeckou od roku 2018
Fyzioterapeut Michal Lešák spolupracuje s Ester Ledeckou od roku 2018