Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Človíček, který zlepšuje Ronaldovi den: Georgina ukázala malou dcerku!

Autor: ptr

Už více než čtvrt roku dělá radost svým rodičům. Malá Esmeralda se narodila 18. dubna a byla jedinou útěchou rodičů, kteří byli zdrceni ze ztráty jejího sourozence. Bolest, kterou by neměl žádný rodič zažít, byla alespoň trochu otupena skutečností, že dcerka se narodila v pořádku. Rozporuplné pocity zřejmě nikdy úplně nevymizí, ale Esmeralda je pro rodiče pokladem.

Po nějakém čase se hrdá maminka Georgina pochlubila fotkou své malé princezničky. „Krásná Esmeralda, moje malé velké požehnání,“ připsala k roztomilé momentce spící holčičky. I z tohoto popisku je cítit, jakou oporou je nemluvně v těžkých chvílích pro rodinu. Odvádí myšlenky tatínka i maminky od tragického osudu bratříčka.

Poslední dobou je dost možná i vítaným rozptýlením otce Cristiana Ronalda, který neprožívá ani fotbalově šťastné období. Celé léto se snažil najít si nový klub, ve kterém by mohl hájit svůj rekord v počtu nastřílených gólů v Lize mistrů, ale i nadále působí v Manchesteru United. Týmu se nedaří a Ronaldo začal dokonce první ligový zápas na lavičce.

Cristiano Ronaldo začal utkání s Brightonem jen na lavičce
Cristiano Ronaldo začal utkání s Brightonem jen na lavičce