Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Beckerova ex se odvázala: Jeho »dvojníkovi« předvedla striptýz

Autor: sm

Tenista Boris Becker (54) momentálně kvůli daňovým únikům sedí vě vězení a evidentně už zažil lepší chvíle. A zatímco jeho půvabná partnerka Lilian de Carvalhová ho věrně chodí navštětovat a čeká, až bude tahle temná etapa za nimi, Beckerova bývalá žena Lily (46) si užívá života plnými doušky. A to po boku muže, který jako kdyby tenisovém šampionovi z oka vypadl!

Beckerova bývalá žena už pár týdnů randí s Thorstenem Weckem, který má být podle informací zahraničních médií konzultantem ve sportovní agentuře. Právě po boku svého milého si teď Lily užívá horké letní slunce na Ibize, kde většinu dne stráví na jachtě. 

Tam také svému novému partnerovi předvedla malý striptýz, který ale nebyl úplně soukromý. Lily si totiž na jachtě v jednu chvíli stáhla své jednodílné zlaté plavky a prvotně právě Weckovi ukázala svůj hrudník tak, jak jí pánbůh stvořil.

Ještě před pár týdny se přitom modelka dušovala, že s Borisem Beckerem stále ještě oficiálně nejsou rozvedeni, protože ukončení manželství odmítla a stále ho má ráda. 

Lily na jachtě dělá společnost kromě jejího partnera také syn Amadeus (12), kterého má právě s legendárním wimbledonským šampionem. Fanoušky ale kromě modelčiny odvázanosti překvapila na fotkách z dovolené tak další věc. Na některých obrázcích to totiž vypadá, jako kdyby byl vedle Lily samotný Becker. 

Nový přítel Beckerovy ex jako kdyby slavnému tenistovi z oka vypadl!
Nový přítel Beckerovy ex jako kdyby slavnému tenistovi z oka vypadl!