Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

První foto Ledecké po operaci nosu: Kontrola od Samkové!

Autor: ptr

Před týdnem byla na operaci se zlomeným nosem, ale už opět vypadá k světu jako vždy. Snowboardcrossařka Eva Samková (29) zkontrolovala obličej multisportovkyně Ester Ledecké (27) a vynesla jasný verdikt. Následky nejsou znát.

Dvě z našich nejlepších sportovkyň využily setkání ke společné fotografii. Při té příležitosti si »Samice« neodpustila komentář k nosu Ester, který utrpěl před pár dny nepříjemné zranění. „Tak jsem to zkontrolovala a nos má Ester naprosto v pořádku,“ napsala k vysmátému snímku.

Obě už se samozřejmě těší na zimní sezonu, která se kvapem blíží. „Připraveny na zimu,“ nenechala »Evka« fanoušky na pochybách, že je po problémech s kotníky v plné formě a Ester nepříjemné zranění nijak nezbrzdilo.

„Díky úžasné práci pana doktora Ediba Jaganjace a celého traumatologického centra nemocnice v Motole i ortopedické kliniky jsem v pořádku, jen o trochu více vyztužená do nadcházející sezony. Už se těším na lyžařské a snowboardové soustředění v Chile, kam za pár dnů vyrážím,“ uvedla Ledecká v tiskové zprávě po své operaci.

Muž, který stál u zrodu lyžařské hvězdy. První trenér Ledecké o jejích začátcích nebo talentu
Video se připravuje ...

Zimní královny: Ester Ledecká a Eva Samková
Zimní královny: Ester Ledecká a Eva Samková