Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tenistka Halepová si dá nucenou pauzu: Podstoupila plastickou operaci!

Autor: čtk, red

Bývalá světová tenisová jednička Simona Halepová podstoupila plastickou operaci a bude v příštích týdnech na tenisových kurtech chybět. Dvojnásobná grandslamová šampionka se rozhodla absolvovat chirurgický zákrok kvůli potížím s dýcháním. Třicetiletá hráčka o tom informovala na instagramu.

„Jak někteří z vás ví, mám už nějakou chvíli problémy s nosem. Tyto potíže se během léta zejména ve Washingtonu zhoršily. Tento problém mi ztěžoval dýchání a zhoršoval se v noci, kdy jsem měla kompletně ucpaný nos. Jediné řešení bylo jít na operaci,“ napsala Halepová

„Doktor Popescu zákrok provedl a při té příležitosti uskutečnil i plastickou operaci. Děkuji!“ Pochlubila se, že se jí zlepší nejen dech. Nejedná se o první plastickou operaci, kterou rumunská tenistka podstoupila. V sedmnácti letech si nechala zmenšit poprsí, které jí omezovalo v kariéře.

„Vše se zvládlo dobře. Potřebuji pár týdnů odpočinku, než se budu zase věnovat fyzické aktivitě. Uvidíme se brzy na tenisovém kurtu,“ doplnila Halepová.

Třicetiletá Rumunka na US Open vypadla v prvním kole s Ukrajinkou Darijou Snigurovou. Jejím nejlepším letošním grandslamovým výsledkem bylo semifinále Wimbledonu. Před nedávnem vyšlo najevo, že se pouhý rok po svatbě rozvádí se svým manželem Toni Iurucem.

Simona Halepová byla na operaci nosu.
Simona Halepová byla na operaci nosu.