Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rudkovská opět sklízí posměch: Dělá reklamu na bizarní produkt!

Autor: sm

Manželka krasobruslaře Pljuščenka je známá svou výstředností nejen v oblasti stylu, ale také názorů. Poslední kousek, který si domů pořídila v rámci spolupráce s prodejcem elektroniky, ale předčil její hranice. Na hlavu si totiž po večerech nasazuje přístroj připomínající šermířskou helmu, zatímco se fanouškům snaží nakukat prospěšné účinky...

Reklamu na podivný produkt natočila Rudkovská ve své ložnici, za kterou už dříve dostala od uživatelů instagramu pořádnou čočku. Tapeta s opicemi totiž některým přišla moc kýčovitá i na Janiny poměry. Samotným produktem, který Rudkovská ve videu na sociálncích sítích propagovala, ale pokořila ještě vyšší mety. 

Fanouškům na sobě předváděla zvláštní přístroj ve tvaru šermířské helmy, o které tvrdila, jak velice prospěšná je pro pleť. Kromě posměšků sklidila také údiv nad tím, že by ruská producentka měla ve své finanční situaci potřebu si po večerech dávat na hlavu takovou věc, zvláště když její manžel Jevgenij coby světoznámý krasobruslař vydělal za svou kariéru pořádné jmění.

Produkt má podle Rudkovské výborné účinky na pleť
Produkt má podle Rudkovské výborné účinky na pleť