Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hokejový velikán Chára odhalil své luxusní sídlo: Uvnitř má i posilovnu!

Autor: pl

O víkendu se v NHL konala velká sláva. Dnes už bývalý obránce Zdeno Chára (45) se v Bostonu před zápasem proti Minnesotě loučil se svou hokejovou kariérou. Za Bruins odehrál „Big Z“ celkem 14 sezon, přičemž v roce 2011 tady slavil svůj jediný Stanley Cup. Během rozlučky navíc divákům poodhalil, kde že to vlastně bydlí.

Vhodil slavnostní buly, rozloučil se a byl konec. Chára  udělal definitivní tečku za kariérou po boku své manželky Tatiany (45), synů Zacka, Bena a dcery Elliz. Bývalý slovenský reprezentant pustil mediální tým i do jejich domu, který vypadá skutečně náramně.

Pro upřesnění, nemovitost se nenachází přímo v Bostonu, ale ve Westonu. Město má přes 11 tisíc obyvatel, nachází se západně od Bostonu 45 minut autem. Podle realitního portálu zillow.com má jejich dům hodnotu téměř 100 milionů korun! A co se nachází uvnitř?

Konec slovenského obra. Bek Chára se loučí s kariérou. Získal Stanley Cup i dvě stříbra z MS
Video se připravuje ...

Makléř Chára

Sídlo je především velice prostorné. Součástí je luxusní kuchyně, jídelna, nádherná koupelna nebo dokonce i posilovna! To vše doplňuje zahrada kolem celého domu a kamna na terase. Rozhodně to ale není jediná Chárova nemovitost.

Patnáct minut pěšky od TD Garden, domovské haly Bostonu Bruins, jsou s vysokým někdejším bekem spojené dva apartmány. Na adrese, která na internetu vyskočí po spojení Cháry s New Yorkem, stojí stoletý dům. Jedná se o 75 arů velký pozemek se sedmi ložnicemi a pěti koupelnami, který se před třemi lety prodala za téměř 25 milionů korun. Další dům má na Floridě. K vlastnictví více nemovitostí přispěl i fakt, že během kariéry získal licenci realitního makléře.

Doma na Slovensku má pak chatu, která leží v obci Veľká Lomnica. Chára má také bytový podíl v Trenčíně, kde vlastní několik apartmánů. Ty se nacházejí v ulici Pod Brezinou, kde mají dům i další někdejší hráči – Mariánové Hossa a Gáborík.

Zdeno Chára má licenci realitního makléře. Není tedy divu, že vlastní hned několik nemovitostí.
Zdeno Chára má licenci realitního makléře. Není tedy divu, že vlastní hned několik nemovitostí.