Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavný krasobruslař Pljuščenko oslavil 40: Dojemné přání od manželky!

Autor: ptr

Dlouhá léta patří k nejznámějším sportovcům Ruské federace. Krasobruslařský fenomén Jevgenij Pljuščenko oslavil velké životní jubileum. K čtyřicátým narozeninám se dočkal záplavy gratulací, ale jedna přece jen vynikala. Jeho milovaná manželka Jana Rudkovská se dojemně vyznala a poblahopřála mu i veřejně.

Na Instagram umístila video společného tance manželů, ke kterému se posléze připojil i jejich malý syn Alexandr. „Všechno nejlepší k narozeninám, Žéňo! Všechno nejlepší k narozeninám, náš šampióne! Všechno nejlepší k prvnímu vážnému výročí! Ať se ti splní všechny sny! Jsi jedinečný. Mám tě moc ráda, Jevgeniji,“ připsala obdivné přání pro svou životní lásku.

Dvojnásobný olympijský šampion, který vždy vzbuzoval hodně různorodé emoce, se narodil 3. listopadu 1982. Velký podporovatel a obdivovatel ruského prezidenta Putina je právě díky svým názorům velmi kontroverzní postavou. „Je to vůdce a osobnost, které si velmi vážím. Je to vynikající člověk a já ho považuji za cara,“ nechal se Pljuščenko slyšet už před lety. A ani ruská invaze na Ukrajinu jeho názor nezměnila.

Jevgenij Pljuščenko s manželkou a synem.
Jevgenij Pljuščenko s manželkou a synem.