Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fotbalista Icardi hodil Wandu za hlavu: Randí se slavnou herečkou?

Autor: pl

Vypadá to, že spory mezi fotbalovým útočníkem Maurem Icardim (29) a jeho bývalou manželkou Wandou Naraovou (35) jsou definitivně zažehnány. Poté, co se argentinská modelka začala na veřejnosti ukazovat s rapperem L-Gantem (22), se také Icardi rozhodl pokročit v životě dál. Sbalil totiž tureckou herečku Devrim Özkanovou (24).

Turbulentní vztah s Wandou skončí pro kmenového hráče PSG po devíti letech manželství. Rozvodové řízení s hořkou pachutí už začalo. Podle informací webu The Sun už byly údajně podány rozvodové papíry. V celém tom chaosu si ale novou polovičku nenašla pouze Wanda, ale pravděpodobně také Icardi.

Na internetu se totiž objevila fotka argentinského reprezentanta, jak stojí vedle spoluhráče Lucase Torreiry, přičemž se drží za ruku s herečkou Devrim Özkanovou, která je v Turecku velmi známá. Navíc se podle španělského deníku Marca měla objevit na posledních zápasech Galatasaraye Istanbul. Jejich propletené prsty tak rozvířily debaty o novém vztahu.

Jak už bylo zmíněno, slavný fotbalista se bude muset ještě nějakou chvíli s Wandou vídat kvůli rozvodovému řízení, a to i přesto, že Icardi vyhodil Naraovou coby svou agentku.

Důvodem vyhazovu byl fakt, že modelka žádala téměř 25 milionů korun od istanbulského celku za zprostředkování přesunu do Turecka. Icardi ale žádost odmítl s tím, že je právně nesprávná. Během ročního hostování z PSG si má Icardi vydělat přes 18 milionů korun.

Touto fotkou rozvířil útočník Galatasaraye Mauro Icardi debaty o jeho potencionálním vztahu s tureckou herečkou Devrim Őzkanovou
Touto fotkou rozvířil útočník Galatasaraye Mauro Icardi debaty o jeho potencionálním vztahu s tureckou herečkou Devrim Őzkanovou