Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hvězdný fotbalista Icardi kritizuje chování své ex: Je akorát všem k smíchu!

Autor: pl

Neukončili vztah zrovna v dobrém. Slavný fotbalový útočník Mauro Icardi (29) a jeho manželka Wanda Naraová (35), se kterou byl v manželství devět let, šli před měsícem definitivně od sebe. Slavná modelka ale nezahálela, a hned si našla nového přítele, s kterým už se klidně líbá na veřejnosti. To argentinského fotbalistu vytáčí.

Onen nový přítel Wandy má být dvaadvacetiletý rapper L-Gante. Společně se rozhodně za vzájemnou lásku nestydí, což Icardi zkritizoval ve svém živém vysílání na instagramu. „Znám ji lépe než kdokoliv jiný. Vždy jsem ji bránil, ale dostali jsme se do bodu, kdy se ji už nemohu zastávat. Svým chováním je akorát celému světu pro smích,“ citoval aktuálního útočníka Galatasaraye Istanbul německý deník Bild. Loni se přitom hojně probírala údajná nevěra právě ze strany fotbalisty.

Dcery jsou naštvané

„Zatím nejsme oficiálně rozvedeni. Je ještě spousta věcí, o kterých bychom mohli mluvit. Celý rok jsem odkládal tolik věcí. Už mě štvou nestálé lži a výmysly,“ pokračoval Icardi. Mimo jiné zmínil, že z aktuálního chování Naraové jsou naštvané především jejich dvě dcery Francesca (7) a Isabella (5).

„Jsme veřejné osobnosti. Lidé sledují naše chování. Přál bych si, aby se o nás mluvilo i v jiných souvislostech, ale v posledních dnech to bohužel nejde,“ vysvětlil někdejší hráč Interu Milán. „Dcery jsou na Wandu a jejího nového přítele velmi naštvané. Především kvůli jejich veřejnému vystupování,“ pronesl na závěr rodák z Rosaria, který formálně stále patří PSG.

Icardimu se nelíbí, že jeho bývalá žena Wanda Naraová se na veřejnosti předvádí společně s argentinským rapperem L-Gantem
Icardimu se nelíbí, že jeho bývalá žena Wanda Naraová se na veřejnosti předvádí společně s argentinským rapperem L-Gantem