Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hlaváčková chtěla pomoct dobré věci a pak… Dojemná reakce dcery!

Autor: sm

Dobré srdce po mamince! Dcera (3) Andrey Sestini Hlaváčkové (36) na instagramovém profilu své mámy baví lidi už dlouho. Z jejich upřímných reakcí a dětských hlášek jdou mnozí do kolen. Teď ale spoustu z nich dohnala k slzám. Bývalá tenistka prozradila, že se chystá pomoci dobré věci a reakce malé Bibi fanoušky dojala.

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková v minulosti už několikrát ukázala, že podat pomocnou ruku jí rozhodně není cizí. Například poté, co začala ruská válka na Ukrajině se rozhodla projít doma skříně s oblečením a část darovat ukrajinským maminkám prchajícím před vojenským konfliktem. A zdá se, že obrovský kus dobrosrdečnosti si v sobě nese i její maličká dcerka Isabelle.

„Jinak jsme s Bibi udělaly čistku pokojíčku a máme dvě krásné krabice pro děti, co nemají takové štěstí,“ oznámila Andrea na sociálních sítích u videa, na kterém s dcerkou hračky balí. A na malou Bibi byla náležitě pyšná: „Udělala mi vážně radost, protože strašně nadšeně to těm dětem dávala a dala jim i hodně koníků, což mluví za vše,“ pochlubila se tím, že se dcerka podělila i o kousky, které má v pokojíčku nejraději.

Isabelle se pak za darované hračky dočkala hezké odměny. Vzhledem k tomu, že krabice s věcmi odvezla Andrea Sestini Hlaváčková na sběrné místo do POP Airport, využila příležitosti a vzala svou dcerku na atrakce.

Andrea Sestini Hlaváčková
Andrea Sestini Hlaváčková