Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kouzelná dcera Hlaváčkové: Takhle se tvářila na fotku s Nadalem!

Autor: sm

Splněný sen tenisových fanoušků zatím tolik neprožívá! Bývalá česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková vyrazila do Itálie se svou rodinou na tamní turnaj, kde potkala také bývalého »kolegu« Rafaela Nadala. Své dcerce Isabelle (2) s ním na památku chtěla pořídit fotku, a přesto, že se snažila udělat více snímků, »nadšení« holčičky bylo zřetelné na každé z nich!

Bývalá elitní česká tenistka vyrazila do rodné země svého manžela spolu s rodinou na Italian Open do Říma. Díky velké sportovní akci v italské metropoli potkala řadu lidí, se kterými se dříve »pracovně« vídala. Patřil mezi ně i šampion Rafael Nadal, kterého teď Andrea požádala, jestli by se vyfotil s její dcerou. Španěl ochotně souhlasil, ale Bibi mu vzápětí připomněla, že práce s dětmi je někdy o trochu veselejší! 

Zatímco Andrea o fotku stála, její malá dcerka chtěla dát hvězdnému tenistovi košem. Hlaváčková pobaveně situaci vykreslila fanouškům popiskem u fotek: „Hola Rafo, můžeš se vyfotit s Bibi? Rafa: Jistě! Bibi: Neee. PS: Slíbila jsem ji lízátko a ještě jsem to cvakla asi padesátkrát. No nic, tak zase za pár let,“ smála se.

Ze vzniklých fotek je zřejmé, že i když Bibi úplně nechtěla spolupracovat, Nadal zachoval úsměv a snažil se získat si její pozornost. Možná právě díky autentičnosti momentu bude dcera tenistky za pár let nad fotkami vzpomínat s úsměvem.

Není to poprvé, co Isabelle svým přístupem pobavila uživatele sociálních sítí. Obsah s dcerou občasně Hlaváčková sdílí už delší dobu a fanoušci žasnou nad její roztomilostí, vynalézavostí a legračními situacemi, do kterých občas sebe i své rodiče dokáže dostat. 

Andrea chtěla vyfotit svou dcerku s tenisovou legendou. Pro malou Isabelle ale o nic zajímavého nešlo
Andrea chtěla vyfotit svou dcerku s tenisovou legendou. Pro malou Isabelle ale o nic zajímavého nešlo