Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Messiho unikátní sbírka trofejí: Tak kdo máte víc?

Autor: as

Klidně se dál dohadujte, kdo je nejlepší fotbalista všech dob, ale moje sbírka trofejí snad mluví za vše. Argentinský míčový kouzelník Lionel Messi (35) pobral tolik cen jako nikdo jiný ve fotbalovém světě!

Jen ona mu chyběla. Šestikilová soška z osmnáctikarátového zlata vysoká 37 centimetrů. Ano, s titulem pro mistra světa je jeho unikátní sbírka kompletní. „Tohle byla trofej, na kterou jsem čekal celý život, snil o ní s celou Argentinou,“ usmál se Leo.

Až jednou ukončí kariéru, nechá se jistě vyfotit se všemi cenami, které kdy pobral. Fanoušci už jej těmi hlavními obklopili alespoň díky počítačové fotomontáži. Páni, tohle nikdo jiný nemá!

Navíc stále není konec. Messi s kariérou nekončí, dokonce po zlatém MS neutnul ani svoji reprezentační dráhu, s čímž se tak nějak počítalo. „Všechno se pomalu chýlí ke konci. Plánoval jsem ukončit kariéru v argentinském dresu touhle trofejí, ale fotbal miluji a chci ještě zažít pár zápasů jako mistr světa,“ culil se.

Nikdy neříkal, že je ten největší. I proto mu většina lidí po celém světě přála titul mistra světa víc než jeho rivalovi Ronaldovi, který všude vytrubuje, že král je on. „Ale Cristiano není můj rival, to z nás jen udělala média a fanoušci. Nikdy jsem s ním nebojoval,“ upozornil Messi. Zůstal nad věcí. Aby ne, když je úspěšnější.

Rekordman!

Vládne i na sociálních sítích! Messiho fotografie s trofejí po nedělním finále dostala nejvíce »lajků« v historii Instagramu. Zbořila hranici 60 milionů lidí, čímž trumfla dosavadního lídra, fotku vajíčka z roku 2019 (56 milionů). Ronaldův top příspěvek je aktuálně až třetí s 42 miliony hlasů. Jaký? Když hraje šachy s Messim...

Vyspal se s ní!

Hupsnul s ní do postele, láskyplně ji objal a něžně jí šeptal, že je jeho ze všech nejdražší. Zahnul snad Messi své manželce Antonelle? Kdepak, to si jen užíval s trofejí pro mistra světa. „Dobrý den,“ vzkázal pak fanouškům na sociálních sítích, zatímco po probuzení srkal milované maté. „Dobré ráno, lásko!“ odpověděla hned jeho ženuška. Nevěru mu odpustila.

Leovy triumfy

1x mistrovství světa

1x olympiáda

1x Copa América

7x Zlatý míč

2x FIFA hráč roku

6x Zlatá kopačka

2x nejlepší hráč MS

4x Liga mistrů

3x Superpohár UEFA

3x MS klubů

10x španělská liga

7x španělský pohár

7x španělský superpohár

1x francouzská liga

1x francouzský superpohár

Fotkami s trofejí zbořil Messi internet
Fotkami s trofejí zbořil Messi internet