Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Bývalá hvězda UFC ve vězení: Opilý ubil přítelkyni!

Autor: ptr

Nepochopitelný čin měla údajně spáchat jedna z bývalých hvězd bojové organizace UFC. Phil Baroni (46) už je nějaký čas po kariéře, ale ze své agresivity zřejmě moc neztratil. Podle policie měl opilý ubít k smrti svou přítelkyni.

Se znepokojující zprávou přišel mexický deník Tribuna De La Bahia. Policie měla najít Baroniho přítelkyni nahou v posteli přikrytou prostěradlem. Zpráva hovoří také o tom, že si policisté všimli modřin a oděrek po celém jejím těle a obličeji. Bohužel už nejevila žádné známky života. Když byl prohlídce podroben Baroni, tak měl ještě rudé ruce.

Podle verze úspěšného bijce se vše seběhlo trochu jinak. Značně posilněn alkoholem se prý se svou přítelkyní pohádal a došlo i na fyzickou konfrontaci. Baroni byl naštvaný, protože zjistil, že jeho partnerka spala s jiným mužem. Následně jí řekl, ať se jde umýt, ale odmítla. Když neuposlechla jeho výzvy, tak jí za ruce dovlekl do sprchy, kde se měla praštit do hlavy.

Šestačtyřicetiletý muž, který byl údajně pod vlivem drog a alkoholu, dále tvrdil, že se žena nemohla dostat z vany sama, a tak asistoval. Když si pak stěžovala, že je jí zima, tak Baroni popsal, že ji vzal do postele, svlékl jí šaty a zabalil ji do deky. Pak na její žádost šel na cigaretu. Když se vrátil, tak si myslel, že žena spí. Bohužel byla již mrtvá.

Úřady nyní plánují provést pitvu údajné oběti, aby určily přesnou příčinu její smrti. Bijec byl zatčen za vraždu a momentálně je za mřížemi, kde čeká na další postup.

Bývalá hvězda MMA během své kariéry bojovala ve spoustě prestižních organizacích včetně UFC, Pride a Bellator. Baroni naposledy bojoval v září 2019 a prohrál.

Bývalý MMA bijec Phil Baroni
Bývalý MMA bijec Phil Baroni